kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Elektronörofizyoloji Teknikeri KPSS 2019/4 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Elektronörofizyoloji teknikeri atama taban puanları KPSS 2019/4 için kaç ile kapatmıştır, elektronörofizyoloji teknikeri atama taban puanları içinde yer alan en küçük ve en yüksek taban puanlar kaçtır, elektronörofizyoloji teknikeri mesleğine 2019/4 içinde kaç kadro verilmiştir gibi soruların cevaplarına ve elektronörofizyoloji teknikeri 2019/4 KPSS atama taban puanları tablosuna buradan erişebilirsiniz.

Memur olmak için girilmesi gereken bir sınav bulunmaktadır ve bu sınavın ismi kamu personeli seçme sınavı yani halk arasında en genel haliyle bilinen KPSS’dir. Adaylar KPSS’ye girerek bölümlerine bağlı olmakla birlikte puan türlerinden, gerekli olan puan türünden memur olmaya yetecek puanı almaya çalışırlar. İşte adayların merkezi atama adını taşıyan ve P3 puan türünün kullanıldığı atamalarda kaç puan alabileceğini öngörmesi için bizler bölüm bölüm merkezi atamaların atama taban puanlarını listelemeye devam ediyoruz ve bu yazımızda da sizler için elektronörofizyoloji teknikeri KPSS 2019/4 atama taban puanları listesini ve buna dair bazı bilgileri vermeye çalışacağız.

KPSS 2019/4 ELEKTRONÖROFİZYOLOJİ TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI

Elektronörofizyoloji teknikeri atamaları incelendiğinde ortaya çıkan puanlara baktığımızda en küçük puan ile yerleşen adayın 85,377 puan ile yerleştiğini görüyoruz. Elektronörofizyoloji teknikeri mesleğine 2019/4 merkezi atamalarında en büyük taban puan ile atamanın da 92,246 olduğu görülüyor.

Elektronörofizyoloji teknikeri kadrolarına merkezi atama ile yerleşebilmek için adayların Elektronörofizyoloji mezunu olmaları gerekmektedir.

Elektronörofizyoloji teknikeri mesleğine atanabilmek için ÖSYM tarafından merkezi atamalarda kullanılan kod 3041 olarak ortaya konmuştur. Bu koda sahip kontenjan sayısı elektronörofizyoloji teknikeri mesleği için KPSS 2019/4 atamalarında 23 olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yukarıda bahsettiğimiz en küçük ve en büyük atama puanlarına göre ise elektronörofizyoloji teknikeri kadrolarına en küçük puan ile atanan aday Erzurum iline atanmışken en yüksek taban puan ile atanan aday ise Aydın kadrosuna atanmıştır.

Elektronörofizyoloji teknikeri KPSS 2019/4 atama taban puanları tablosunun görseli aşağıdaki gibidir.

kpss elektronorofizyoloji teknikeri 2019 4 atama taban puanlari

Elektronörofizyoloji teknikeri atamaları, merkezi veya mülakat ile atamalar, kariyer planlama, meslek seçimi gibi konularda destek alabileceğiniz forum sayfalarımız tecrübeli yöneticileri ile hizmetinizdedir.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yazımızın içinde yer verdiğimiz bilgiler ve elektronörofizyoloji teknikeri KPSS 2019/4 atama puanları listesi ÖSYM’nin resmi sitesinden ve orada bulunan dosyalardan derlenerek hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM duyuru yapacak veya bu değişikliği yapacak kurumdur, ÖSYM’nin son yaptığı duyuru tüm adaylar için esas olacaktır.

Önlisans kadrolarının tamamına ait 2019/4 atama taban puanlarına göz atmak için:

► ÖNLİSANS KPSS 2019/4 ATAMA TABAN PUANLARI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.