kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Emlak Bankası Personel Alımı 2019 İş İlanları

Emlak Bankası Personel Alımı 2019 İş İlanları ile ilgili her türlü detay merak ediliyor. Emlak Bankası nedir? Neden kapatıldı? Emlak Katılım Bankasının tarihçesi nedir? Emlak Katılım Bankası iş ilanları 2019 yayınlandı mı? 2019 Emlak Katılım Bankası iş başvuruları nasıl yapılır? Nereden yapılır?

Türkiye’de bir kez daha Türkiye Emlak Katılım Bankası devreye giriyor. BDDK tarafından verilen onay sonrasında Emlak Bankasına faaliyet izni verildi ve bu izin Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Türkiye ekonomi alanında kritik bir süreçten geçiyor. Bu anlamda Emlak Bankasının da kurulacağı 2018 yılında açıklanmıştı. Gayrimenkul sektörü ve sektördeki kişileri destekleme hedefiyle kurulan banka ithal malların yerli üretimini kendine hedef olarak belirledi. Ancak kapatılmasıyla hedefleri rafa kaldırılmış oldu. Emlak Bankası 2019 yılında yeniden kurulan banka yeniden tüm Türkiye’de yapılanacak. Bu nedenle binlerce kişiye iş kapısı olacak. Emlak Bankası 2019 yılında yüzlerce memur alımı, personel alımı yapacak. Emlak Bankası iş ilanları, iş olanakları ve kariyer fırsatları ile ilgili binlerce kişi araştırma yapıyor. Peki Emlak Bankası iş ilanları 2019 iş başvuruları hakkında her şeyi sizin için inceledik. Emlak Katılım Bankası iş başvurusu nasıl yapılır? Nereden yapılır?

Emlak Bankası Tarihçesi Nedir?

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile kurulan Emlak Bankası 3 Haziran 1926 yılında faaliyetlerine başladı. Kuruluş sermayesi 20 milyon Türk Lirası olan Emlak Bankasının sermayesi 300 milyon Türk Lirasına çıkarıldı. Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de, Edirne’de, Eskişehir’de, Şanlıurfa’da, Çankırı’da ve Diyarbakır’da pek çok konut projelerini hayata geçirdi.

Emlak ve Eytam Bankası adıyla faaliyetlerine başlayan bankanın tasfiye sürecinden sonra şubeleri ve birimi Ziraat Bankası ve Halkbank’a devredildi. Böylece Emlak Bankasının küllerinden iki adet devlet bankası doğmuş oldu. Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olma hedefiyle faaliyetlerine başlayan banka kapatıldıktan sonra tekrar 2019 yılında faaliyetlerine başlama kararı aldı.

Emlak Bankası İnşaatları ve Faaliyetleri

Emlak Bankası Türkiye’nin dört bir yanında pek çok başarılı iş yaptı. Bu kapsamda kendi inşaatlarını yapan Emlak Bankası, Ankara-Bilkent, Elvanken, Konutken, İzmir-Gaziemir, Sinan oba, Mimar oba, Bahçeşehir, Ataşehir, TRT Sitesi, Ankara Devlet Opera ve Balesi, MSB Konutları, TBMM Lokmanlarını inşa etti. Emlak Bankası konut, inşaat, banka ticaret ve denizcilik sektörlerinde uzmanlaşarak Türkiye’nin önemli markalarından birisi haline geldi.

Emlak Bankası Ne Zaman Kapatıldı?

Emlak Bankası Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran bir kurum oldu. Ancak onlarca yıllık geçmişinden sonra kapatıldı. Emlak Bankası 3 Temmuz 2001 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan bir karar ile bankacılık yetkisi elinden alındı ve banka tasfiye edildi. Emlak Bankası uluslarasın bir kuruluş olan IMF’nin baskılarıyla kapatıldığı yönünde pek çok iddia ortaya atıldı.

emlak katilim bankasi

Emlak Katılım Bankası İş İlanları 2019

Emlak Katılım Bankası veya bilinen adıyla Emlak Bankası Türkiye’nin en eski bankalarından biridir. Bankacılık tarihindeki en önemli yapı taşlarından biri olan Emlak Katılım Bankası yeniden bu yolda bir hedef belirledi kendine. 2000’li yıllarda Türkiye inşaat sektörü öncü sektör oldu. Bu kapsamda inşaat ve gayrimenkul sektörlerini destekleyecek olan Emlak Katılım Bankasının kısa süre içerisinde önemli başarılara imza atacak. Büyük hedefler belirleyen bankanın kısa süre içerisinde personel alımı, memur alımı, işçi alımı yapması bekleniyor. Peki emlak katılım bankası iş ilanları 2019 yayınlandı mı?

Emlak Katılım Bankası 2019 yılında farklı kadrolarda ve pozisyonlarda yüzlerce personel alımı yapacak. Emlak bankası iş ilanları 2019 avukat, özel güvenlik görevlisi, güvenlik memuru, uzman, uzman yardımcısı, gişe görevlisi, banko memuru, banko asistanı, temizlik görevlisi, servis görevlisi, engelli personel, eski hükümlü işçi, banka müdürü, müfettiş, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, müdür, bölge müdürü gibi kadrolara yönelik olacak. İlanlara çıkılacak kadrolar için adaylarda eğitim şartı aranacak. Her kadro için farklı eğitim şartı aranacağı için personellerin ilköğretim mezunu, ortaokul mezunu, lise mezunu, önlisans mezunu ve üniversite mezunu olması gerekmektedir. Kadın erkek fark etmeksizin yüzlerce personel Emlak Katılım Bankası bünyesinde istihdam edilecek. Gerek deneyimli gerek deneyimsiz personellerin başvurabileceği iş ilanları için geri sayım başladı.

2019 Emlak Katılım Bankası İş Başvuruları Nasıl Yapılır? Nereden Yapılır?

Emlak Katılım Bankası Türkiye’de binlerce kişiye iş umudu oldu. Türkiye’de faaliyet gösteren bankaların 81 ilde faaliyet gösterdiği ve binlerce personeli istihdam ettikleri bilinmektedir. Bu kapsamda yeni bir bankanın binlerce kişi için iş kapısı olduğu ortadadır. www.tercihiniyap.net ailesi olarak Emlak Katılım Bankası iş ilanları 2019 ile ilgili her türlü bilgiyi ve ilanı internet sitemiz ve forum sayfamız üzerinden paylaşacağız. Ayrıca Emlak Katılım Bankası iş ilanları 2019 ile ilgili her türlü bilgiye http://www.emlakbank.com.tr/ adresi üzerinden de ulaşabilmek mümkündür. Emlak bankası iş ilanları, iş başvurusu, iş formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru bilgileri, personel alım ilanları gibi her türlü bilgiyi www.tercihiniyap.net ve http://www.emlakbank.com.tr/ adresleri üzerinden öğrenmek mümkün olacaktır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.