kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı 2020

İstanbul Kalkınma Ajansı 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan bu ilana göre 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı kaç kişilik? 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları için koşullar neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 15 Aralık 2020 tarihi Saat: 08:00’dan 29 Aralık 2020 tarihi Saat: 23:59’a kadar Sanayi Bakanlığı’nın kalkınma ajansı sınav başvuru ekranı üzerinden elektronik olarak yapabilecekler.

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından hiçbir biçimde mahrumiyetlerinin olmaması lazımdır. Bunun yanında 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuracak olan adayların devlete karşı suçlardan, yüz kızartan suçlardan hüküm giymemiş olmaları gerekmektedir. 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunması gerekmektedir.

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı farklı kadrolar için toplam 14 kişilik olacaktır. Bu kadroların 9 tanesi Uzmanlık, 3 tanesi destek personeli, 1 tanesi iç denetçilik, 1 tanesi ise Hukuk Müşavirliğidir.

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı (Uzmanlık) Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına 9 kişilik Uzmanlık kadrosundan başvuruda bulunmak isteyen adayların mezun olmaları gereken alanlar ile başvuruda bulunabilecekleri uzmanlık kadrolarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Uzmanlık Alanı Kadro Sayısı
İşletme Bölümü 2 kişi
İktisat Bölümü 1 kişi
Kamu Yönetimi, SBKY, Ulusl. İlş. SBUİ 1 kişi
Endüstri Müh. Bölümü 2 kişi
Sosyoloji
Şehir Planlama
1 kişi
Bilg. Müh.
Elektrik – Elektron. Müh.
Elektron. ve Haberl. Müh.
1 kişi
TOPLAM 9 kişi

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına Uzmanlık için başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Yön. ve SBKY mezunu iseler sahip olmaları gereken KPSS Puan Türü KPSS P29 ile KPSS P30, Ulusl. İliş. ile SBUİ mezunu iseler KPSS P34 veya KPSS P35, İktisat bölümü mezunu iseler KPSS P14 veya KPSS P15, İşletme bölümü mezunu iseler KPSS P24 veya KPSS P25, Diğer alanlardan mezun iseler KPSS P3, KPSS P2 veya KPSS P1 puan türleridir. Adayların bu puanları 2020 veya 2019 KPSS oturumlarından elde etmiş olmaları ve en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Bununla birlikte 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımına uzman kadrosundan başvuru yapacak olan adayların son beş sene içerisinde düzenlenmiş olan elektronik ya da kağıt ortam YDS oturumlarının birisinden en az C seviyesi yani 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımının diğer kadrolarının özel başvuru şartlarına, başvuruya dair tüm ayrıntılara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı sürecini yakından izlemek ve diğer adaylarla 2020 İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı üzerine konuşmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.