kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Endüstriyel Cam ve Seramik 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Endüstriyel cam ve seramik 2020 taban puanları kaçtır, 2 yıllık endüstriyel cam ve seramik 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, endüstriyel cam ve seramik puanları 2020 nasıl belirlenmektedir, endüstriyel cam ve seramik sıralama sayıları 2020 belirlendi mi gibi soruların cevabına ve endüstriyel cam ve seramik taban puanları tablosuna yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS yerleştirmeleri gerçekleştikten sonra ortaya çıkan endüstriyel cam ve seramik taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 yılında ÖSYM’nin kılavuzunda fikir vermesi amacıyla yerini alacaktır. Endüstriyel cam ve seramik 2020 taban puanları bu şekilde ortaya çıkmaktadır.

Endüstriyel cam ve seramik sıralama sayıları henüz resmi kanallar tarafından yayımlanmadığından dolayı yazımızda şu an yer alamasa da endüstriyel cam ve seramik başarı sıralamaları 2020 yayımlandığı anda tablolarımıza eklenecektir.

2 yıllık endüstriyel cam ve seramik taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 verilerini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

ENDÜSTRİYEL CAM VE SERAMİK BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Endüstriyel Cam ve Seramik Ücretsiz 1.535.020 202,55857
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ   Endüstriyel Cam ve Seramik Ücretsiz

*Yukarıda yer alan veriler, endüstriyel cam ve seramik 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.