kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Erzurum Tekstilkent İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 

Erzurum Tekstilkent İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu  Erzurum Tekstilkent İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Erzurum Tekstilkent'te çalışmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Türkiye’de en gelişmiş, en büyük sektörlerden biri tekstil sektörüdür. Tekstil sektörü ile tonlarca ürün Türkiye’den dünyaya ihraç edilmektedir. Dünya pazarından pay alan Türk tekstil sektörü ülkemiz için büyük bir istihdam da oluşturmaktadır. Ayrıca yabancı firmalarda Türkiye’de yatırım yapmakta ve yurt içinde üretim yapmaktadır. Türkiye’deki büyük tekstil firmalarının pek çoğu Erzurum’da bulunmaktadır. Özellikle de Erzurum’daki Tekstilkent bu anlamda öne çıkmaktadır. Erzurum Tekstilkent’te 5 bine yakın kişinin çalışması planlanmaktadır. Peki Erzurum Tekstsilkent iş ilanları, personel alımı ne zaman? Erzurum Tekstilkent iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Erzurum Tekstilkent İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Erzurum Tekstilkent, 50 dönümlük bir arazi içerisinde bulunan bir kümelenmedir. Burada 5 adet tekstil fabrikasının yapımı sürmektedir. Ayrıca gelecek dönemde fabrika sayılarının da artması beklenmektedir. Burada istihdam arttıkça, yatırım arttıkça bölgenin gücü de artacaktır.

Erzurum Tekstilkent bünyesindeki firmalar sık sık personel alımı yapmaktadır. Yapılması beklenen, sık sık yapılan iş ilanları içerisinde bazı kadrolar ağırlık kazanmıştır. Üretim teknik sorumlusu, işçi, paketleme elemanı, makineci, tekniker, teknisyen, üretim mühendisi, vasıfsız eleman, iş makinesi operatörü, depo elemanı, modelist, overlokçu, muhasebeci, engelli personel, tekstil kesimcisi, terzi, tasarımcı, büro personeli, yönetici, şoför, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, aşçı, garson, hizmetli gibi kadrolara yönelik iş ilanları yayınlanmaktadır.

Erzurum Tekstilkent İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’nin en büyük şehirlerinden Erzurum’da tekstil yatırımları giderek artmaktadır. Tekstilkent, Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alır. Burada çalışmak isteyen kişilerin bölgeye giderek fabrika sorumlulularıyla, yetkililerle iletişime geçmesi önerilir. Çünkü iş başvuruları internet üzerinden şu an için yapılamamaktadır. Erzurum’daki yerel gazetelerden, tanıdıklardan, fabrikalarda çalışanlardan da süreci, iş ilanlarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Suna Avatar Suna dedi ki:

    Calişanlarin hakarete ugrayip kötu muamele gordugu ititlip kakildigi tek adres erzurum tekstil kent fabrikalari ise başlayan en fazl iki ay dayanabilir sonra kacar arkasina bakmaz

  2. Muhammet uçum Avatar Muhammet uçum dedi ki:

    İşe ihtiyacım var

  3. Hüdanur Türkoğlu Avatar Hüdanur Türkoğlu dedi ki:

    Mrb ben lise mezunuyum evde dikiş yapıyorum sizin fabrikanıza başvuru yaptım 2018 de ve mülakata çağırdınız annemin ameliyat olduğu zamandı gelememistim eğer personel ihtiyacınız olursa ben çalışabilirim