kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ESPARK Peyzaj İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

ESPARK Peyzaj İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik. ESPARK Peyzaj Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir? ESPARK Peyzaj İş İlanları ve Personel Alımı 2020 ESPARK Peyzaj İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? ESPARK Peyzaj Adresi, Telefon Numarası, İletişim Bilgileri

A+
A-

Türkiye’de istihdama katkı sağlayan en önemli kurumlardan başlıcaları belediyelerdir. 81 ildeki büyükşehir belediyeleri ve ilçe belediyeleri her yıl çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Bu sayede ilçelerde, illerde istihdama katkı sağlanır. Özellikle de İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Eskişehir gibi oldukça büyük ve kalabalık bir nüfusa ev sahipliği yapan şehirlerde belediyeler daha fazla personel istihdam eder. Çünkü belediye hizmetlerinin sürdürülmesi ve artan nüfusa hizmet ulaştırılması için çok sayıda personele ihtiyaç duyulur. Bu kapsamda en sık iş ilanı yayımlanan belediyelerin başında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi gelmektedir. Belediye bünyesindeki ESPARK A.Ş. her yıl çok sayıda personel alımı yapar. Bu nedenle Eskişehir’de yaşayan binlerce kişi ESPARK iş ilanlarıyla ilgili sorular sorar ve araştırmalar yapar. İşte ESPARK iş ilanları ve iş başvurusu hakkında tüm merak edilenler..

ESPARK Peyzaj Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir?

Eskişehir’deki ESPARK AVM ile Eskişehir Belediyesi bünyesindeki ESPARK A.Ş. sık sık karıştırılmaktadır. Belediye şirketi olan ESPARK’ın açılımı Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik Anonim Şirketidir. Şehirdeki parkların, yeşil alanların bakımıyla görevlidir. Sulama sistemleri ile belediye sorumluluğundaki alanların sulamasını yapar. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çok sayıda şirketlerden, iştiraklerden yalnızca bir tanesidir. ESPARK Peyzaj olarak da bilinen bu iştirak 2000 yılında kurulmuştur. 20 yıldır park bakımı, bahçe bakımı ve peyzaj alanında başarılı çalışmalara imza atmıştır. 2017 yılında ise anonim şirketi seviyesine ulaşmıştır ve çalışmalarını genişleterek sürdürmeye devam etmiştir.

espark peyzaj is ilanlari

ESPARK Peyzaj İş İlanları ve Personel Alımı 2020

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraklerinden olan ESPARK A.Ş. her yıl farklı kadrolar için çok sayıda personel alımı yapmaktadır. ESPARK Peyzaj işçi, memur, personel, şoför, temizlik personeli, güvenlik personeli, avukat, mühendis, tekniker, operatör gibi kadrolar için personel alımı yapmaktadır. İş ilanlarında şehir planlayıcısı, iş makinesi operatörü, engelli personel, eski hükümlü çalışan vb. kadrolar da bulunmaktadır. Bu kadar geniş bir yelpazede personel alımı yapan ESPARK’ta çalışmak isteyen çok sayıda kişi bulunmaktadır. Bu nedenle ESPARK A.Ş. iş ilanları ve personel alımlarıyla ilgili her konu dikkat çekmektedir. Özellikle de iş ilanlarına nasıl ve nereden başvuru yapılacağı en merak edilen konudur.

ESPARK Peyzaj İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

ESPARK Peyzaj iş ilanları Türkiye İş Kurumu üzerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının internet sitesinden ve kendi internet sitesinden duyurulmaktadır. Bu ilanlarda hangi kadroda alım yapılacağı, kaç kişinin alınacağı, başvuru tarihleri belirtilmektedir. Ayrıca ESPARK’ın kendi merkezine giderek iş başvurusunda bulunmak istediğinizi söyleyebilir yetkililerle de görüşmek isteyebilirsiniz. ESPARK iş ilanları İŞKUR üzerinden paylaşıldığında başvurular İŞKUR aracılığı ile elektronik ortamdan veya Eskişehir’deki İŞKUR merkezinden yapılmaktadır. İş ilanını belediye yayımlarsa ve süreci belediye yönetirse iş ilanı başvuruları için ESPARK A.Ş.’nin merkezine gitmeniz gerekmektedir. Kurumun adresi ve iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

ESPARK A.Ş. İş İlanlarını Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ!

ESPARK Peyzaj Adresi, Telefon Numarası, İletişim Bilgileri

Eskişehir’in en ünlü şirketlerinden ESPARK Peyzaj’ın adresi, telefon ve faks numarası aşağıdaki gibidir;

Adres: Yeni Bağlar Mahallesi Uludağ Sokak Numara: 6 Halk Ekmek Fırını Üstü Tepebaşı/Eskişehir

Telefon: 0222 320 17 73

Faks: 0222 320 25 44

Telefon kodu: 0222

espark peyzaj basvuru sartlari

Yorumlar

  1. İbrahim apaydln Avatar İbrahim apaydln dedi ki:

    Temizlik 3yll yaptlm