kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Galataport İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Galataport İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizin için derledik. Galataport Nedir? Ne Demek? Galataport İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Galataport İş Başvuru Formu

A+
A-

Türkiye’de 2000’li yılların başlaması ile büyük inşaat projeleri hayata geçirilmeye başlanmıştır. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyük kentlerde büyük projeler ortaya çıkmıştır. Türkiye’nin en büyük şehri olarak gösterilen hatta dünyanın başkenti olarak kabul edilen İstanbul bu noktada diğer şehirler kıyasla bir adım öne çıkmaktadır. Marmaray, Kanal İstanbul, yeni köprü projeleri gibi büyük devlet projelerinin yanı sıra Galataport gibi özel girişim projeleri de dikkat çekmektedir. Salı Pazarı Kurvaziyer Projesi olarak da bilinen proje kısa adıyla Galataport olarak kamuoyuna tanıtılmıştır. Bu proje son dönemde İstanbul’da yapılan en özel projelerden biridir. Ülke istihdamına ve ekonomisine büyük katkı sağlaması planlanmaktadır. Projenin tanıtım toplantısı 2019 yılında gerçekleştirildi. Proje hakkında pek çok bilgi bu toplantı aracılığıyla açıklandı. Medyada büyük yer bulan tanıtım sonrasında iş arayan binlerce kişi de Galataport projesiyle ilgili, Galataport iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte bu özel projeyle ilgili tüm merak edilenler…

Galataport Nedir? Ne Demek?

Projenin tam adı Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesidir. Kısaca Galataport olarak bilinen bu proje İstanbul’un dünyaya açılacak yeni kapısı olarak ünlenmiştir. Projenin tam adresi ise Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsüne ait olan binanın arkasında yer alan sahil şerididir. Proje kapsamında kruvaziyer terminali, bekleme alanları, dükkanlar, mağazalar, restoran, otel, ticari işletmeler inşa edilmektedir. Projenin başında ise Proje Doğuş Holding ve Bilgili Holding ortak girişimi bulunmaktadır. Yap-İşlet-Devret modeli ile hayata geçirilen proje kapsamında bu iki firma Galataport’un 30 yıl işletme hakkına sahip olacaktır. Bu büyük proje başlangıç, inşa ve hizmet aşamasında binlerce kişiye istihdam fırsatı oluşturmuştur. Limana ilk geminin 2020 yılının Nisan ayında yanaşacağı düşünülmektedir. Turizm merkezi olması planlanan limanın İstanbul’a 1.5 milyon turist kazandıracağı düşünülmektedir. 2004 yılında başlayan projenin 2020 yılı içerisinde tamamlanması beklenmektedir.

galataport is ilanlari

Galataport İş İlanları ve Personel Alımı

Proje 112 bin 147 metrekarelik devasa bir alan üzerine inşa edilmektedir. 702 milyon dolarlık bir ihale sonucunda hayata geçirilen proje kapsamında büyük inşaat faliyetleri başlamıştır. Turistik, ticari bir merkez olacak bu yeni limana büyük gemiler gelecek ve binlerce turist şehre akın edecektir. Bu merkezde yer alan ticari faaliyet gösteren mağazalarda kendi paylarını alacaklardır. Bu nedenle gerek Galataport projesinin inşasında gerek sonrasında gerek bölgedeki ticari faaliyet gösteren mağazalarda büyük personel alımları yaşanmaktadır. Firmalar proje kapsamında yüzlerce personel istihdam etmektedir. İş arayan, işsiz olan binlerce kişi de bu iş ilanlarını ve personel alım süreçlerini merak etmektedir.

Galataport projesi kapsamında bugüne dek paylaşılan ve bundan sonraki dönemde paylaşılacak iş ilanlarında işçi, şoför, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, aşçı, inşaat mühendisi, mimar, proje direktörü, satış danışmanı, iş makinesi operatörü, iş güvenliği uzmanı, avukat vb. kadrolar bulunmaktadır. Farklı kadro ve pozisyonlar için yapılacak personel alımlarını takip etmek ve başvuru tarihleri kapsamında başvuru işlemlerini gerçekleştirmek son derece önemlidir.

Galataport İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Galataport projesi içerisinde çalışmak isteyen kişilerin iş ilanlarını güncel olarak takip etmesi gerekmektedir. Adayların Galaport iş ilanlarına başvuru yapmak ve iş ilanlarını takip etmek için önünde birkaç farklı seçenek bulunmaktadır.

Adaylar proje ortaklarından olan Doğuş Holding’in internet sitesine girerek iş fırsatları bölümünden yayınlanan iş ilanlarını takip edebilir. Yine aynı platform üzerinden iş ilanlarına özgeçmiş oluşturarak başvuru yapabilir.

Adaylar kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerinden başvuru yapabileceği bilinmelidir. Bu noktada kariyer net olarak bilinen internet sitesine girerek özgeçmiş oluşturup iş ilanlarına başvuru yapılabilmektedir.

Adaylar kariyer sosyal medya platformu olan linkedin adlı uygulama aracılığı ile galataport ile ilgili iş ilanlarını takip edebilir ve yine özgeçmişleri ile bu ilanlara başvuru yapabilir.

Galataport İş Başvuru Formu

Galataport iş ilanları için belirlenen tek, resmi bir iş başvuru formu bulunmamaktadır. Adaylar kariyer net, Doğuş Holdin’in internet sitesi ve linkedin üzerinden iş ilanlarını takip edebilir ve bu ilanlara oluşturdukları özgeçmişlerle başvuru yapabilir.

dogus grubu is ilanlari

Yorumlar

  1. Bulent akbulut Avatar Bulent akbulut dedi ki:

    Is için muracat etmek istiyorum