kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

EYS Gece Modu Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

EYS Gece Modu Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak? Eser Yenenler Show hangi kanalda? Eser Yenenler hangi kanalda program yapıyor? Eser Yenenler programı ne zaman? EYS gece modu ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

A+
A-

Türkiye’nin son dönemde yıldızı parlayan isimlerinden Eser Yenenler’in yeni şov programı çok beğenildi. Eser Yenenler yeni bir programla seyircilerin karşısına çıktı. İzleyicilerin karşısında yeni bir şovla çıkan Eser Yenenler ekranlara TV 8.5 kanalıyla gelecek. Eser Yenenler Show ismiyle ekranlarda boy gösteren ünlü isim yeni bir programla televizyonda yer alacak. Programın yeni adı ise EYS Gece Modu olacak. Haftanın üç günü boyunca yayınlanacak Eser Yenenler’in programın hangi gün saat kaçta yayınlanacağı merak ediliyor.Eser Yenenlerin yeni televizyon programı EYS Gece Modu ne zaman yayınlanacak? EYS Gece Modu hangi gün yayınlanacak? EYS Gece Modu saat kaçta yayınlanacak? EYS Gece Modu programı nasıl bir program olacak.. İşte Eser Yenenler’in programıyla ilgili merak edilenler..

EYS Gece Modu Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Acun Ilıcalı’nın eğlence formatındaki kanalı olan TV 8,5 ekranlarında yeni bir program başlıyor. TV 8,5 kanalında Eser Yenenler yeni bir programla seyircinin karşısına çıkıyor. Eser Yenerler Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla seyircilerin gönlüne taht kurmuştu. Şimdi ise EYS Gece Modu isimli program ile milyonların uykusunu kaçıracak ve kahkahaya boğacak. Eser Yenenler’in EYS Gece Modu programı cumartesi, pazar ve pazartesi günleri akşam 22.45’te ekranlara gelecek. Kamu Haber

EYS Gece Modu Nasıl Bir Program?

TV 8,5’da ekrana gelecek programda hayatın içinden konular konuşulacak. Birbirinden ünlü konuklarla birlikte programda kahkaha tufanı yaşanacak. EYS Gece Modu ilk kez 26 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek. Ardından da 27 Ocak Pazar ve 28 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olacak.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.