kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Fizik Tedavi Teknikeri KPSS 2019/7 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Fizik tedavi teknikeri mesleğine 2019/7 içinde ayrılan kontenjan sayısı kaçtı, KPSS 2019/7 fizik tedavi teknikeri atama taban puanları kaçlardadır, fizik tedavi teknikeri atama puanları içinde yer alan puanlarda en küçük ve en yüksek atama puanları kaçtır gibi soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Memur olma hayalini kuran bireyler devlette kadro açılmasını beklemektedir. Sağlık alanında çalışanlar da aynı şekilde sağlık bakanlığı tarafından yapılan merkezi atamaları beklerler. Sağlık bakanlığı tarafından yapılan merkezi atamalarda adayların kaç puan ile atanabildiği sonraki atama dönemlerinde adaylara fikir vermektedir bu sebeple bizler bu tip merkezi atamaların taban puanlarını sizler için derlemeye devam ediyoruz. Sizin için oluşturduğumuz bu içerikte fizik tedavi teknikeri KPSS 2019/7 merkezi atamasına ait taban puanları bulabilirsiniz.

KPSS 2019/7 FİZİK TEDAVİ TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI

KPSS 2019/7 atamalarında fizik tedavi teknikeri kadroları için toplam 32 adet kontenjan ayrılmıştı ve adaylar yeterli puanları alarak bu kadrolara yerleştiler.

Yeterli puanlar diye nitelendirdiğimiz puanlarının tamamını aşağıdaki tabloda görebilirsiniz fakat küçük bir bilgi vermek gerekirse fizik tedavi teknikeri mesleğine 2019/7 atamalarında yerleşen adaylar içinde en düşük puan ile yerleşen aday İstanbul ilinde bulunan bir kadroya 88,896 puan ile yerleşmişken en büyük puan ile yerleşen aday ise Bursa ilinde bulunan bir kadroya 91,252 puan ile yerleşmiştir.

KPSS 2019/7 fizik tedavi teknikeri atama taban puanlarının tamamı aşağıdadır.

kpss 2019 7 fizik tedavi teknikeri atama taban puanlari

Kamu personeli olmak veya kariyer planlaması ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları sorabileceğiniz forum sayfalarımız hizmetinizdedir. Forum sayfalarımıza ulaşmak için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*İçeriğimizde yer alan bilgiler ve fizik tedavi teknikeri 2019/7 atama taban puanları ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki bilgilerden toplanarak hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru tüm adaylar için geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.