kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hostes Maaşları 2023 Ne Kadar?

Hostes Maaşları 2023 Ne Kadar?

A+
A-

Kabin Memuru Ne Kadar Maaş Alır? Hostesler Ne Kadar Maaş Alır? Hostes Maaşları 2023 Kabin Memuru Maaşları 2023

Hostesler ya da başka bir deyişle kabin memurları uçaklarda seyahat eden yolcuların yolculuklarını güvenli ve rahat bir şekilde tamamlamaları için görev yapan personellerdir. Türkiye’de ve dünyada havayolu ile seyahat etmek oldukça yaygınlaşmıştır. Her yıl milyonlarca insan uçak ile seyahat etmektedir. Havayolu sektörü büyüdükçe havayolu şirketleri de artmakta ve büyümektedir. Bu da hostes ya da kabin memuru görevlerinde çalışmak için binlerce kişinin işe alınması anlamına gelir.

Özellikle marka değeri taşıyan Türk Hava Yolları gibi büyük havayolu şirketlerinde kabin memuru veya hostes olarak çalışmak oldukça itibarlı bir durumdur. Ayrıca THY gibi büyk şirketlerde personellere ödenen ücret oldukça yüksektir. kamu haber

Gümrük Muhafaza Memuru Maaşları Ne Kadar Olmuştur?

Hostes Maaşları 2023 Ne Kadar?

Türk Hava Yolları gibi büyük ve marka değeri taşıyan şirketlerde işe yeni başlayan bir memur 2 bin Türk Lirasının altına maaş almamaktadır. Ayrıca uzman olarak çalışan bir personelin alacağı en düşük ücret 2 bin 500 Türk Lirası civarındadır. Türk Hava Yollarında göre yapan bir teknisyenin alacağı en düşük ücret 3 bin Türk Lirası civarındadır. Türk Hava Yollarında çalışan bir mühendis en düşük 33.080 Türk Lirası civarında ücret almaktadır.

THY kadar büyük olmayan havayolu şirketlerinde görev yapan bir kabin memuru veya hostes en düşük 2 bin Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Türk Hava Yollarında hostes veya kabin memuru olarak çalışan bir personel ise en düşük 12 Bin Türk Lirası civarında ücret almaktadır. Ki genelde bu kadar düşük ücret alan kabin memuru veya hostesler işe yeni başlamışlardır. Türk Hava Yollarında hostes veya kabin memuru olarak çalışanların maaş ortalaması 12 Bin Türk Lirası civarındadır. Ayrıca kabin memuru veya hostes olarak çalışıp görevinde kıdem alıp kabin amiri olan bir personel 40.100 Türk Lirası üzerinde maaş almaktadır. Ayrıca harcırahlar ve mesai ücretleri de eklenince maaşlara eklenen ücretler oldukça artmaktadır.

Apron Memuru Maaşı

2175 1 48ff80ae7fbca1f8392fce78186e135e

Hostesler oje sürebilir mi?

Estetik bir duruşa tabi tutulan hosteslerin tırnaklarının bile açık tonlarda ojeli ya da ojesiz olma zorunluluğu var.

Yorumlar

  1. 159753 Avatar 159753 dedi ki:

    KARDEŞİM SALLAMAYIN KAFANIZDANMI UYDYRUYORSUNUZ BİLMİYORUM.
    BENİM YAKIN AKRABAM THY DE HOSTES VE YURT İÇİ SEFERLERİNDE ÇALIŞIYOR MAAŞI 7 BİN TL İKRAMİYEDE ALIYOR SENEDE Bİ KAÇ SEFER YURT DIŞI SEFERLERİNDE ÇALIŞIRSA İSE AYLIK EN AZ 10 BİN TL ALACAĞINI SÖYLÜYOR (İKRAMİYELER DAHİL DEĞİL).
    HAVACILIK SEKTÖRÜ GİTGİTE GELİŞİYOR VE BURDAN GENÇLERE TAVSSİYEM UÇAK KABİN MEMURU HOSTES HOST UÇAK MÜHENDİSİ BAKIMCISI TEKNİSYENİ GİBİ İŞLERE YÖNELMENİZ GEÇİM SIKINTINIZ ASLA OLMAZ AMA İNGİLİZCEYİ SULAR SELLER GİBİ İYİ BİLMENİZ GEREK 🙂