kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gümrük Personel Maaşları 2023

Gümrük Personel Maaşları 2023

A+
A-

Gümrük personel maaşları 2023 yılında ne kadar? Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memur maaşları nasıl hesaplanıyor? Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memurları mesai ücreti alıyor mu? Gümrükte çalışan her personel için rotasyon var mı? Özlük hakları ve yükselme açısından en ideal gümrük memurluğu hangisi? Gümrükte çalışan memurların çalışma koşulları ve maaşları hakkında neler söylenebilir? Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2023 yılı personel maaşları içerisinde ek ödenek olarak neler yer alıyor? Gümrük ve Ticaret Bakanlığında çalışmayı düşünen ve mülakata katılan arkadaşlarımıza ön bilgi olması adına bu yazıyı paylaşıyoruz.

2169 1 86acdeac8ff5f9785c98eb5bf010c32c

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde 20 binden fazla personel bulunmaktadır. 2012 yılıyla birlikte personel alımları arttıran ve bünyesinde çalışan personelin gençleşmesini sağlayan bakanlık bir çok pozisyonda binlerce personel istihdamı sağlamıştır. Muayene memuru, muhafaza memuru, taşra memuru, merkez memur, döner sermaye memuru, ambar memuru, tasfiye memuru, avukat, kimyager, mühendis vs. gibi kadroları bünyesinde barındıran Gümrük ve Ticaret Bakanlığı için personel alımları 2023 yılıyla da devam edecektir. 2023/2 Personel alımlarında 763 personel ilanına çıkan bakanlık için mülakat sonuçlarının açıklanması beklenmektedir.

Gümrük Muayene Memuru Maaşları Ne Kadar Olmuştur?

Bununla birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanlığı personelinin maaşları, ek ödemeleri, çalışma koşulları, rotasyonu ve yükselme koşulları pek bilinen şeyler değildir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın 2017 personel alımları için mülakata katılmak isteyecek olan arkadaşlarımızın, mesleklerle ilgili bilgi yetersizliğini gidermek adına güzel bir tablo hazırladık. Tablomuzda yer alan mesleklerle ilgili sormak istediğiniz diğer sorularınız için forum sayfamızı ziyaret edebilir ve dilediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Gümrük personel maaşları 2023 yılında ne kadar? Sorusunun cevabını kurum çalışanlarından kime sorarsanız sorun çok net bir cevap veremezler, bunun en önemli sebebi kurumda yer alan ek ödemelerle ilgilidir. Gümrük memur maaşlarında, mesai, yolluk ve Ek 5000 gibi maaş arttırıcı ek ödemeler yer almaktadır. Bu ek ödemeler müdürlük, müdürlük farklılık göstermektedir, bu nedenle maaşları yazarken bütün durumları gözetmeye özen gösterdik. Bunun dışında rotasyon meselesi için ayrı bir sutün açarak tablomuzda hangi mesleklerde rotasyon olmadığını belirttik. Bununla birlikte kurumda yükselme şartlarını belirten bölümü de yer verdik. kamu haber

2169 3 86acdeac8ff5f9785c98eb5bf010c32c

Gümrük Muhafaza Memuru Maaşları Ne Kadar Olmuştur?

Gümrük memuru silah taşır mı?

Eşyanın gümrük işlemlerinin yapılmadan yurda girişine ya da yurttan çıkışına engel olurlar. Silah taşıma ve kullanma yetkileri vardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.