kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İlk ve Acil Yardım Önlisans KPSS 2017/3 Atama Taban Puanları

İlk ve acil yardım atama puanları. Sağlık Teknikeri atama puanları. İlk ve acil yardım önlisans KPSS 2017/3 atama puanları. İlk ve acil yardım KPSS 2017/3 kontenjanları. Sağlık teknikeri olarak kaç kişi ilk ve acil yardım bölüm mezunlarından atandı? KPSS 2017/3 sözleşmeli personel alımında önlisans sağlık teknikeri olarak ilk ve acil yardım atama taban puanlarını yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı, KPSS 2017/3 sözleşmeli alımlarında en çok kontenjanın açıldığı önlisans bölümü mezunlarından kaç tanesi İlk ve Acil Yardım bölümü mezunudur? Bütün illere ait kadroları, alım yapılacak kadro sayısını ve özel olarak taban puanlarını oluşturduğumuz tablomuzu inceleyerek, 7-13 Haziran 2017 tarihlerinde tercihleri yapılacak KPSS 2017/5 personel alımları için öngörüde bulunabilirsiniz. Sözleşmeli Sağlık Teknikeri olarak önlisans mezunlarının bir çoğunun atamasının yapıldığı KPSS-2017/3 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre, açılan kadrolar dolmuştur.

Sağlık Teknikeri İlk ve Acil Yardım Önlisans Kadro Sayısı

KPSS 2017/3 Sözleşmeli Sağlık Personeli alımlarında önlisans mezunu olan ilk ve acil yardım bölümü mezunları için açılan sağlık teknikeri kadro sayısı 1.207 kişidir. Bu kadroların 257’si İstanbul ili için açılmıştır. İstanbul dışında ülke genelinde bir atama yapılmıştır. Neredeyse bütün illerimize alım olmuştur. Bu alımlarda Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş gibi şehirde bulunan hastane ve araştırma merkezlerine kadro açılmıştır. Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir gibi iller için kadro açılmamıştır. Bu durum KPSS 2017/5 sözleşmeli merkezi atama tercih kılavuzunda bu iller içinde kadro açılabileceğini göstermektedir.

KPSS 2017/3 İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri Önlisans Puan Analizi

Hazırlamış olduğumuz tabloya göre: Kpss 2017/3 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre, sözleşmeli önlisans mezunu ilk ve acil yardım mezunları içerisinde en düşük puanla kapatan yer 79,5 puanla Tunceli ili olmuştur. En yüksek puanla kapatan yer ise 91,7 puanla Manisa ili için açılan kadro olmuştur. İstanbul iline yapılan alımlarda taban puanlar 79 ile 88 puan aralığında kaldığı bilinmelidir. Tablomuzu hazırlarken, puanı en yüksek kapatan yerden, en düşük kapatan yere doğru sıralama yaptığımız bilinmelidir. Çoğu ilde açılan kadrolarda taban puan 80 ve biraz üzerinde kalmıştır. Bu ve benzeri aklınıza takılan bütün sorulara cevap olacak tablomuzu aşağıdan inceleyebilirsiniz.  Puanı yüksek olan adaylardan bir kısmının bu atamada bekledikleri illere ait kadroların açılmaması nedeniyle tercih işleminde bulunmadıkları bilinmelidir. Önümüzdeki KPSS 2017/5 sözleşmeli alımlar öncesi ” ilk ve acil yardım önlisans kpss 2017/3 atama taban puanları ” tablomuzu incelemenizi tavsiye ediyoruz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.