kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı 2020

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. İlana göre 2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Kaç Personel alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

İpekyolu Kalkınma Ajansı 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvurular ne zaman yapılacak? 2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvurmak isteyen adayların sahip olmaları gereken bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar adayların Türk vatandaşı olması, kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları, yüz kızartıcı suçlardan ya da devlete karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, sürekli görev yapmaya mani akıl rahatsızlıklarının olmaması, güvenlik soruşturmalarının yapılmış olmasıdır.

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların askerlik durumlarına dair detaylı açıklamalara aşağıda yönlendirmesini vermiş olduğumuz çalışmamızda bulabilirsiniz;

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler İçerisinde Gerçekleştirilecek?

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen ve gerekli şartları sağlayan adayların başvurularını Sanayi Bakanlığı elektronik ortamı üzerinden 26 Ekim 2020 tarihi ile 9 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak? Unvanlara Göre Özel Başvuru Şartları Neler?

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuruda bulunabilecekleri kadro sayısı toplam 6 kişidir. Bu 6 kişilik alımın 1 tanesi İç Denetçilik kadrosu için, 4 tanesi uzmanlık için, 1 tanesi ise destek personeli içindir.

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında uzmanlık kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru yapabilecekleri kadro dağılımı ile o kadrolar için gereken KPSS puan türleri ve mezuniyet şartları şu şekildedir;

Ziraat Mühendisliği – KPSS P3, KPSS P2, KPSS P1 puan türlerinden en az 80 puan, 1 kişi

İktisat, İşletme veya İstatistik – İktisat için KPSS P14, İşletme için KPSS P24, İstatistik için KPSS P12 puan türünden en az 80 puan, 1 kişi

Endüstri Mühendisliği – KPSS P3, KPSS P2 veya KPSS P1 puan türünden en az 80 puan, 1 kişi

Makine ve Mekatronik Mühendisliği bölümü, KPSS P3, KPSS P2 veya KPSS P1 puan türünden en az 80 puan, 1 kişi

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına uzmanlık kadrosu için başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanları yanında ÖSYM tarafından düzenlenen YDS oturumlarında son beş yıl içerisinde en az C düzeyi puan yani 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Destek personeli kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen adayların Grafik tasarım ön lisans ya da lisans programlarından mezun olmaları, KPSS Lisans sınavının 2019 ya da 2020 yılında düzenlenen oturumlarında KPSS P3, P2 veya P1 puan türünde ya da 2018 KPSS Ön Lisans sınavında KPSS P93 puan türünde en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru özel şartlarının tamamını, adayların kadrolarına göre tercih edilme sebeplerini ve İç denetçilik kadrosunun şartlarının detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday 2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. 2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı sözlü mülakatlarının tarihi ajansın sitesinde daha sonra ilan edilecektir.

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 İpekyolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı sürecini izlemek ve diğer adaylara sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.