kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Komiser Yardımcısı Maaşı 2023 Ne Kadar?

Komiser Yardımcısı Maaşı 2017 Ne Kadar? Komiser Yardımcısı Ne Kadar Maaş Alır 2017? Komiser Yardımcılığı Maaşları 2017 Ne Kadar? Komiser Yardımcılığı Maaşı 2017 Ne Kadar? Komiser Yardımcıları 2017 Yılında Ne Kadar Maaş Alıyor?

A+
A-

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde birbirinden farklı rütbede binlerce polis çalışmaktadır. www.tercihiniyap.net medya sitesi olarak bu yazımızda Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan komiser yardımcılarının 2023 yılı içerisindeki maaşlarını inceleyeceğiz. Komiser yardımcısı olarak Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personellerin maaşları alt ve üst rütbelerindeki diğer personellerden farklılık göstermektedir. Peki komiser yardımcısı maaşı 2023 ne kadar?

2023 yılının ilk altı ayı içerisinde Komiser Yardımcısı rütbesinde görev yapan personellerin maaşları baz alınarak hazırladığımız bu yazımızda dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Komiser Yardımcısı rütbesi ile görev yapan personellerin aldıkları maaşlar hizmet süreleri, aile yardımları, çocuk yardımları gibi hususlara bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca personellerin çalıştıkları birimlere ve görev yaptıkları yerlere bağlı olarak da maaşları değişiklik gösterebilmektedir. www.tercihiniyap.net medya sitesi olarak maaş bilgilerini incelerken yukarıda sıralanan hususları baz almayıp, en düşük maaşları esas aldığımızı belirtmek istiyoruz.

Başkomiser Maaşları Ne Kadar?

Komiser Yardımcısı Maaşı 2023 Ne Kadar?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Komiser Yardımcısı olarak görev yapan personellerin 2017 yılında aldıkları aylık ücret ne kadar? Komiser Yardımcısı olarak göreve yeni başlayan bir kamu personelinin aylık aldığı en düşük maaş 13 bin 747 Türk Lirası arasındadır. 5 yıl boyunca Komiser Yardımcısı rütbesi ile görev yapmış bir kamu personeli ise 13 bin 747 Türk Lirası arasında maaş almaktadır. 10 yıl boyunca Komiser Yardımcısı olarak görev yapmış bir kamu personeli 13 bin 747 Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Meslekte 20 yılın üzerinde Komiser Yardımcısı rütbesi ile görev yapmış bir kamu personeli ise 15 bin 747 Türk Lirası civarında maaş almaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Yukarıda yer verdiğimiz komiser yardımcısı maaş bilgileri, aile yardımı, asgari geçim indirimi, çocuk yardımı gibi ücretleri baz almayarak hesaplanmıştır. Ayrıca personellerin çalıştıkları, birim, yer-bölge gibi hususlar da dikkate alınmamıştır.

Sivil Polis Maaşları 

2551 1 e63506b9fdf216876a95c3caa9a9487f

Komiser Yardımcısı Maaşı 2023 Ne Kadar?

Komiser Yardımcısı olarak göreve yeni başlayan bir kamu personelinin aylık aldığı en düşük maaş 13 bin 747 Türk Lirası arasındadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.