kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kütahya Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Kütahya Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu Kütahya Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı Kütahya Belediyesinde nasıl çalışabilirim? İş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

Ege Bölgesindeki en güzel illerden biri de Kütahya’dır. Son yıllarda nüfusu, ekonomisi, iş ve ticaret hacmi büyüyen şehirdeki belediyecilik hizmetleri de önem kazandı. 2020 yılı itibarıyla 650 bin civarında nüfusa sahip olan şehirde su, elektrik, temizlik, güvenlik vb. alanlarda hizmet ihtiyacı yaşanıyor. Kütahya Belediyesi de hizmet kalitesini artırmak, ihtiyaca cevap vermek adına her yıl personel alımı yapıyor. Bu kapsamda 2020 ve 2021 yıllarında da Kütahya Belediyesi personel alımını sürdüreceğini duyurdu. Özellikle de işsizlik sorunu büyürken belediyenin yapacağı personel alımları önem kazanıyor. Peki Kütahya Belediyesi iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Kütahya Belediyesi iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Kütahya Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı

Kütahya belediyesi ülkedeki en başarılı belediyecilik faaliyetlerinin veren belediyelerden biri olmasıyla dikkat çekmektedir. Şehir gittikçe büyürken belediye hizmetlerinin de artırılması ihtiyacı doğru. Belediye bu kapsamda 2019 yılında çok sayıda personel alımı yaptı ve 2020 yılında da personel alımı için bütçe ayırdı. 2020’nin ilk aylarından itibaren Kütahya belediyesi işçi, eleman, memur, personel alımı için ilanlara çıkıldı. Ancak koronavirüs tehdidi nedeniyle personel alımlarında aksaklıklar yaşandı. Virüs tehdidi azalmaya başladığı andan itibaren personel alım süreci de hız kazanacaktır. Üstelik belediye hem merkez teşkilatında hem de ilçelerinde çalışmak üzere alım yapmaktadır. İşte Kütahya’nın ilçeleri;

<div></div>

  • Altıntaş
  • Aslanapa
  • Çavdarhisar
  • Domaniç
  • Dumlupınar
  • Emet
  • Gediz
  • Hisarcık
  • Pazarlar
  • Simav
  • Şaphane
  • Tavşanlı

Kütahya Güncel İş İlanları

Kütahya Belediyesi güncel iş ilanları yılın her döneminde yayınlanmaktadır. Açık iş pozisyonları kapsamında farklı kadrolarda alım yapılıyor. Personeller ilkokul, lise ve üniversite mezunu olabilir. Farklı yaşlarda, farklı cinsiyetlerdeki personeller belediyede çalışma imkanı bulabilir. Ayrıca KPSS puanı da bazı ilanlarda istenirken bazılarında istenmez.  Bu kapsamda belediye bünyesinde avukat, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, işçi, operatör, memur, eleman, personel, mühendis, mimar, zabıta, itfaiye personeli alımı yapılması bekleniyor.

<div></div>

Kütahya Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Belediyenin iş ilanları belediyeye ait internet sitesi ve İŞKUR aracılığıyla yayınlanmaktadır. Ayrıca yerel gazetelerde de iş ilanları paylaşılır. Bu kapsamda adayların iş ilanlarını iyi takip etmesi gerekir. İş ilanı yayınlandıktan sonra başvuru tarihleri, başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı açıklanır. İlandaki talimatlar doğrultusunda adayların işlemlerini tamamlaması gerekir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

kutahya belediyesi

Yorumlar

  1. Beytullah Bekir ok Avatar Beytullah Bekir ok dedi ki:

    Mekanik otomasyon işi

  2. Suleyman karademir Avatar Suleyman karademir dedi ki:

    Loder yukleyici oparetoru

  3. Suleyman karademir Avatar Suleyman karademir dedi ki:

    Loder operatoru beko kaziyici yukleyici alimi