kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Lojistik KPSS 2018/2 Atama Taban Puanları

Merkezi atama olarak gerçekleşen KPSS 2018/2 içinde lojistik atama taban puanları kaç puanlardadır, lojistik bölümü mezunları merkezi atamalarda hangi nitelik kodu üzerinden atanmaktadır, bu kod ile atanabilecek kaç kadro bulunmaktaydı, lojistik bölümü mezunları başka hangi nitelik koduna sahip kadrolara başvuru yapabilir, lojistik bölümü için ayrılan toplam kontenjan sayısı kaçtı ve bu kontenjanlara yerleşmeler sonrası belli olan lojistik atama taban puanları içindeki en küçük ve en büyük puanlar kaç puanlardadır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kamu personeli olma arzusu olan adaylar KPSS’ye girdiler ve elde ettikleri puanlara göre KPSS 2018/2 merkezi ataması ile yerleştirmeleri gerçekleştirildi, bu yerleştirmeler ile ortaya çıkan önlisans atama taban puanlarını biz adaylara sonra gerçekleşecek atamalarda fikir verebilmesi için yayımlamaya devam ediyoruz ve işte bu şekilde oluşturduğumuz lojistik mezunlarının yerleştiği kadrolara ait lojistik KPSS 2018/2 atama taban puanları listesini yazımızın en altında bulabilirsiniz.

KPSS 2018/2 LOJİSTİK ATAMA TABAN PUANLARI

Lojistik mezunları merkezi atamalar içinde iki nitelik kodu ile açılan kadrolara başvurabilirler ve bunlardan birisi herhangi bir önlisans programı mezunu olma şartı taşıyan 3001 nitelik kodu ile tercih edilebilen kadrolara ait iken diğeri ise 3219 nitelik kodunu taşıyan lojistik ve benzeri bölümlere özel açılan kadrolardır.

Bahsedilen kadrolara ayrılan kontenjanlara baktığımızda KPSS 2018/2 merkezi ataması içinde lojistik mezunlarının tercih etme şansı olan toplamda 14 kontenjan vardı. Bu kontenjanlardan 13 adedi herhangi bir önlisans mezunu olma şartı ile başvuruya müsait olan 3001 nitelik kodu için ayrılan kontenjanlarken diğer 1 tanesi de 3219 nitelik kodu yani lojistik ve benzer bölümden mezun olma şartı aranan kod için ayrılan kontenjanlardı.

Lojistik mezunlarının başvurabileceği tüm bu kontenjanların atama puanlarını incelediğimizde ise en düşük puan ile atamanın İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne (Şoför) (İzmir) 89,123 puan ile yapıldığı görünmektedir. Lojistik bölümü mezunlarının yerleşebildiği kontenjanlar içindeki en yüksek puan ile atamanın ise Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na (Bilgisayar İşletmeni) (Ankara) 97,420 puan ile yapıldığı görünmektedir. Lojistik bölümü mezunu adaylar bu iki puan arasında veya en küçük puana yakın bir puan almaları halinde merkezi atama ile bir yerlere yerleşebilirler demek yanlış olmayacaktır.

Önlisans mezunları için merkezi atamalar, mülakat ile başvurulabilen kadrolar, dil sınavları, kamu personeli sınavları, lojistik mezunlarının başvurma hakkı olan ilanlar ve bunlar benzeri tüm konularda var olan sorularınızı TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarına uğrayarak sorabilirsiniz.

kpss lojistik 2018 2 atama taban puanlari

* Yukarıda yer verdiklerimiz ve lojistik KPSS 2018/2 merkezi atamasına ait taban puanlarının listesi ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki bilgiler esas alınarak hazırlanmıştır. Olabilecek bir değişiklikte ÖSYM’nin yaptığı son duyuru esas olacaktır işte bu yüzden ÖSYM resmi internet sitesini ve orada bulunan duyuruları takip etmeyi ihmal etmeyiniz.

** Lojistik atama taban puanları listesinde yer alan bazı kadrolarda farklı nitelik kodları şartları, özel şartlar da bulunabilmektedir.

Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.

Bu özel şartları incelemek için TIKLAYINIZ

*** Lojistik bölümü ve diğer bölümler ile ilişkili önlisans bölümlerinin tamamına ait nitelik kodları için ilgili sayfaya BURADAN YÖNLENDİRİLEBİLİRSİNİZ, önlisans mezunları için ayrılan kadroların hepsi için de BURAYI KULLANABİLİRSİNİZ.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.