kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri OAİB Personel Alım İlanı 2020

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri OAİB 2020 yılı ikinci personel alımını yayınladı. 2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri OAİB Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Başvuru şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 yılında Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ikinci kez personel alım ilanı yayınladı. 2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri OAİB Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri personel alımı hangi alandan kaç kişilik yapılacak? Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri OAİB 2020 yılı personel alımına başvurular ne zaman gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri 2020 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? 

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve aşağıda yer vereceğimiz başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurularını 25 Kasım 2020 tarihine kadar kendilerinden istenen evrakı Birliğe ulaştırarak gerçekleştirecekledir.

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına Kimler Başvurabilir? 2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmaları, askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları, en az on sekiz yaşlarını doldurmuş olmaları, 2020 yılının birinci günü dikkate alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış durumda bulunmaları, herhangi bir SGK statüsünden emekli durumda bulunmamaları, kamu hak mahrumiyeti sahibi durumda bulunmamaları, devlete karşı suçlardan, yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş, kasıtlı suçlardan ise 1 yıl ve fazla süreli mahkum olmamış olmaları, vazife yapmaya mani olacak düzeyde bir özre sahip olmamaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların aşağıda yer alan tablomuzda belirteceğimiz kadrolar için belirlenmiş alanlardan mezun durumda bulunmaları da 2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı başvuru koşulları arasında yer almaktadır. kamu haber

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Hangi Unvan İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Uzman Yardımcılığı kadrosu için gerçekleştirilecektir.

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Hangi Alanlardan Yapılacak? 2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı aşağıda yer alan bölümlerden mezun adaylar için belirlenmiş sayılarda gerçekleştirilecektir.

Alım Bölümü Alım Sayısı
Makine Müh.
İşletme Müh.
Enerji Müh.
Gıda Müh.
Enerji Sist. Müh.
Endüstri Müh.
Metalurji ve Malz. Müh.
7 kişi
İktisat
İşletme
Kamu Yön.
U.A. Tic.
U.A. İliş.
Maliye
Lojistik
İstatistik
Muhasebe ve Fin. Yön.
İİBF / SBF bölümleri
11 kişi

oaib gri 1

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Hangi Puan Türüyle Gerçekleştirilecek?

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 veya 2019 KPSS Lisans oturumlarında KPSS P3 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Sınavına Kaç Kişi Katılacak?

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadar kişi iki grup için ayrı ayrı belirlenmek üzere sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına Başvuruda YDS Şartı Var Mı?

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunan adayların yalnızca KPSS puan türlerine sahip olması yeterli değildir. Adayların aynı zamanda ÖSYM tarafından düzenlenen son üç yıl oturumlarından alınmak üzere YDS’den en az C düzeyine (70 puan) sahip olmaları gerekmektedir. Adayların puana sahip olması durumunda kabul edilecek olan diller ise İngilizcenin yanı sıra Rusça, Almanca ve İspanyolca’dır.

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı sürecini takip etmek, alım evrakını incelemek ve başvuruya dair ayrıntıları gözden kaçırmamak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı sürecine dair sorularınızı sormak, başvuruda bulunmak isteyen diğer adaylar ile istişare etmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.