kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi 2017 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi bölümünün taban puanları kaçta kalmıştır, raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi en küçük puanı kaçtır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi bölümünün taban puanları kaçta kalmıştır, raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi en küçük puanı kaçtır, 2017 2018 başarı sıralamalarına göre raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi bölümünü kazanmak için ortalama kaç bininci olmak gerekir, raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi hangi puan türünden yerleştirme alacaktır, raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi öğrenim süresi kaç senedir, raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi bölümü en yüksek taban puanı kaçtır gibi soruların cevaplarını öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Üniversite tercihinde adaylar önceki yılların taban puan ve başarı sıralamalarından yola çıkarak tercih yapmaktadırlar. Bu taban puanlar ile başarı sıralamaları listesi ise önceki yıllarda yapılan tercihler sonrasında oluşturulmaktadır. Bunların amacı adayların istedikleri bölüme girip giremeyeceklerini öğrenmek veya aldıkları puanların nerelere yettiğini anlayabilmektir. Biz de bu amaca yönelik olarak sizler için taban puan listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

RAYLI SİSTEMLER ELEKTRİK VE ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ 2017 2018 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

Raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi bölümünü tercih etmek isteyen adayların TYT puan türlerinden ilgili olandan yeterli puanı alması gerekecektir diyebiliriz. Bu yorumu yapabilmemizi sağlayan şey ise bölümün 2 yıllık bir önlisans bölümü olmasıdır. Bundan önceki yıllarda önlisans bölümleri YGS puan türleri ile tercih almaktaydı, yapılan değişiklik ile YGS’nin yerini TYT’nin alacağı öngörülebilir.

Raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi bölümünü tercih etmede kullanılan en küçük puan 172,03233 ile Karabük Üniversitesi’ne aittir. Yine en yüksek taban puan ise 229,40039 Anadolu Üniversitesi’ne aittir. Bu aralıkta bir puan almak veya ortalama ilk 700 bine girmek de adayı bu bölüme sokabilir. Taban Puanları

Tercih döneminde kolaylık sağlaması amacıyla hazırladığımız raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi 20172018 taban puanları listesinin tamamı aşağıdaki gibidir.

Üniversite Adı Bölüm Adı  En Düşük Puan
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi 229,40039
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi 187,24298
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi 179,43526
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi 172,67040
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi (İÖ) 172,03233

*Taban puan verileri ÖSYM’nin kılavuzları ve sitesinden yararlanarak düzenlenmiştir, yapılacak bir değişiklik için ÖSYM’nin sitesindeki duyurular esas alınacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.