kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sosyal Çalışmacı (Sosyal Hizmet) KPSS 2019/7 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2019/7 sosyal çalışmacı atama taban puanları kaçla kapamıştır, sosyal hizmet atama puanları içindeki en küçük ve en yüksek atama puanları kaçtır, sosyal çalışmacı mesleğine 2019/4 içinde kaç kadro ayrılmıştır gibi soruların cevaplarını yazımızın içinden bulabilirsiniz.

Devlette personel olmak isteyen bireyler KPSS isimli sınava girerler ve devletin kadro, atama açmasını beklerler. Bu sistem sağlık bakanlığı, milli eğitim bakanlığı gibi bakanlıkların atamalarında çoğunlukla merkezi atama ile işlemektedir. 2019/7 de bir sağlık merkezi atamasıdır ve adaylara sonraki sağlık bakanlığı atamalarında fikir vermesi için bizler atama puanlarını derlemekteyiz. Bu yazımızda sosyal çalışmacı KPSS 2019/7 atama taban puanları listesini bulabileceksiniz.

KPSS 2019/7 SOSYAL HİZMET, SOSYAL ÇALIŞMACI ATAMA TABAN PUANLARI

Sosyal hizmet 2019/7 merkezi ataması içinde 123 kadro ayrılmıştı. Adaylar yeterli puanları alarak bu kadrolara yerleştiler.

Yukarıda bahsettiğimiz yeterli puanlar aşağıdaki listede yer almaktadır fakat en yüksek ve en düşük puanları ayrıca belirtmek gerekirse sosyal çalışmacı mesleğine 2019/7 merkezi atamasında en yüksek puan ile yerleşen adayın puanı 91,829 olarak karşımıza çıkarken en düşün puan ile yerleşen adayın puanı ise 83,788 olarak karşımıza çıkmıştır.

Bu puanlara göre en yüksek puan ile ataması gerçekleşen adayın ataması İzmir iline olurken en düşük puan ile ataması gerçekleşen adayın ataması ise İstanbul iline olmuştur.

Sosyal çalışmacı KPSS 2019/7 atama taban puanları listesine ait görsel aşağıdadır.

kpss 2019 7 sosyal calismaci atama taban puanlari

2019 7 kpss sosyal calismaci atama taban puanlari

Merkezi atamalar, açıktan alımlar, sınavlar, ilanlar ve bunlar gibi pek çok şey hakkında merak ettiklerinizi sorabileceğiniz forum sayfalarımız hizmetinizdedir. Forum sayfalarına ulaşmak için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yukarıda yer alan bilgiler ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki dosyalardan ve orada bulunan bilgilerden derlenerek yazılmıştır. Bir değişiklik olması halinde ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru bağlayıcı olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.