kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sözleşmeli Öğretmen Atama Taban Puanları

Sözleşmeli Öğretmen Atama Taban Puanları

A+
A-

Sözleşmeli Öğretmen Atama Taban Puanları Açıklandı. Sözleşmeli Öğretmenlikte taban puanlar kaçta kaldı? Sözleşmeli Öğretmenler için kpss ve mülakat taban puanlarını tablo haline getirdik. Hazırladığımız tabloyu inceleyerek kendi alanınız ile ilgili taban puanlara ulaşabilirsiniz. Öğretmenliklerde en düşük ve en yüksek atama taban puanları kaçta kaldı? Sözleşmeli Öğretmen Atama Taban Puanları listesi…

Sözleşmeli Öğretmen Atama Taban Puanları, bütün öğretmen adaylarını ilgilendiren bir konudur. Her Öğretmen adayı kendi mezun olduğu branşla ilgili geçmiş dönemde yer alan taban puanı merak etmektedir. KPSS puanı ile yeniden sözleşmeli öğretmenlik atamalarına başvuracak olan adaylar, geçmiş dönem taban puanlarına göre mevcut puanlarıyla mülakata hak kazanıp kazanamayacaklarını hesaplayabilecektir. En yüksek ve en düşük kpss taban puanı ile mülakata kalan öğretmenlik branşları hangileridir? Aklınıza takılan bütün soruların cevabı niteliğinde olan tabloyu aşağıda inceleyebilirsiniz.

2016 Ekim ayında 14.873 Sözleşmeli Öğretmen adayının atamasını yapmak için Milli Eğitim Bakanlığı ilk kez mülakat sınavı yapmıştı. Her branş için atama yapılacak Öğretmen sayısının üç katı kadar adayı mülakat sınavına dahil eden MEB, bütün adayların hem KPSS taban puanlarını hem de mülakat taban puanlarını açıkladı. En düşük kpss taban puanında yer alan öğretmenlik branşı Arapça öğretmenliği olarak belirlenirken, en yüksek kpss taban puanda Laboratuvar Hizmetleri yer aldı.

MEB’in açıkladığı 2016 Ekim sözleşmeli öğretmen atama taban puanları

KPSS Taban Puanları

2134 1 e6f3a871b061135a3e6252ac45e40086 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.