kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Süs Bitkileri Yetiştiriciliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2 yıllık Süs Bitkileri Yetiştiriciliği taban puanları 2020 hangi şekilde belirlenmektedir, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği 2020 taban puanları nedir, 2020 Süs Bitkileri Yetiştiriciliği puanları en yüksek ve en düşük kaç taban puanda kalmıştır, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği 2020 başarı sıralamaları ne durumdadır, 2020 Süs Bitkileri Yetiştiriciliği sıralama sayıları belli oldu mu, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği sıralaması en düşük kaçlardadır gibi soruların cevaplarına ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği taban puanları tablosuna yazımızın içinden erişebilirsiniz.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu 2019 yılı için geride kaldı. Aylar hatta yıllar süren çalışmaların karşılığını almak için sınava giren öğrenciler, öğrencilerin başarılı olmasını isteyen öğretmenler ve veliler YKS sonrasında derin bir nefes aldı. Üstelik sonuçların açıklanması, puanların belli olmasıyla birlikte tercih heyecanı başladı. Yerleştirme işlemlerinin de tamamlanmasının ardından gözler Süs Bitkileri Yetiştiriciliği taban puanlarına çevrildi. Üniversiteli olanlar ve bir kez daha sınava hazırlanmak isteyenler için kritik öneme sahip Süs Bitkileri Yetiştiriciliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 henüz açıklanmadı.

Süs Bitkileri Yetiştiriciliği bölümü 2 yıllık öğrenim süresi olan bir önlisans programıdır ve tüm 2 yıllık programlar gibi TYT puan türü ile tercih edilebilmektedir. Bunun dışında Süs Bitkileri Yetiştiriciliği sıralama değerleri henüz YÖK veya ÖSYM tarafından paylaşılmadı. Resmi bir açıklama veya duyuru geldiğinde www.tercihiniyap.net adresi üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

►FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA   Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ücretsiz 1.158.522 228,52523
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ   Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ücretsiz 1.706.194 190,00207
İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ   Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ücretsiz 1.709.189 189,68033
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ   Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ücretsiz
MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ   Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ücretsiz

*Yukarıda yer alan veriler, rakamlar, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği 2020 taban puanları vs. ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi tarafından hazırlanmış olan kılavuzdan ve ÖSYM’ye ait resmi internet sitesinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacağı için kurumun sitesini zaman zaman ziyaret ediniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.