kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TEDAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

TEDAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu TEDAŞ Nedir? Açılımı Nedir? TEDAŞ İş İlanları ve Personel Alımı TEDAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki en önemli enerji ve güç kaynağı elektriktir. Elektrik ile ilgili çalışan sektörler, şirketler, firmalar ülkedeki en büyük şirketler arasındadır. Bu şirketlerin başında Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi kısaca TEDAŞ gelmektedir. Ülkedeki elektrik enerjisinin dağıtımı, perakendesi, satışı, alımından sorumlu olan devlet girişimidir. Firma hemen hemen Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösterir. Bu nedenle çok sayıda personele ihtiyaç duyar. Bu kapsamda her yıl sık sık personel alımına çıkar. Binlerce kişi de TEDAŞ iş ilanlarına, personel alımına ilgi gösterir. İşte istihdama katkı sağlayan şirketlerin başında gelen TEDAŞ’ın işe alım süreciyle ilgili tüm merak edilenler…

TEDAŞ Nedir? Açılımı Nedir?

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi kısaca TEDAŞ Türkiye’deki elektrik hizmetlerini koordine eden, devlet tarafından kurulan bir şirkettir. Elektriğin dağıtımından, perakende satışından sorumlu olan bu şirket 1970 yılında kurumuştur. 40 bine yakın çalışanıyla ülkedeki en büyük kuruluşlarından biri olan firma 21 dağıtım bölgesine hizmet vermektedir. Enerji sektöründeki TEDAŞ yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Elektriğin önemi arttıkça TEDAŞ’a duyulan ihtiyaç da artıyor. Bu nedenle firma her yıl sık sık çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Binlerce kişi TEDAŞ iş ilanları ve personel alımı ile TEDAŞ iş başvurusu ve iş başvuru formu hakkında araştırma yapmaktadır.

tedas is ilanlari personel alimi

TEDAŞ İş İlanları ve Personel Alımı

TEDAŞ 2020, 2021, 2022 ve 2023 başta olmak üzere 2020’li yıllarda çok sayıda personel alımı yapacağının sinyalini veriyor. Yeni yatırımlar yapıldıkça, Türkiye’nin elektriğe duyduğu ihtiyaç ve kullanım alanları da arttıkça TEDAŞ da yüzlerce kişilik işçi, eleman, memur, mühendis, teknisyen, personel alımı yapacak. TEDAŞ iş ilanlarına lise mezunu, ilköğretim mezunu, üniversite mezunu olan kadın-erkek tüm adaylar başvuru yapabilecek. Personeller sözleşmeli, geçici, kadrolu, daimi olarak istihdam edilecek.

TEDAŞ’ın personel alımı yaptığı kadro yelpazesi oldukça geniş. TEDAŞ müfettiş yardımcısı, engelli işçi, önlisans mezunu, güvenlik görevlisi, temizlikçi, şoför, tekniker, teknisyen, harita mühendisi, endüstri mühendisi, işletme mühendisi, avukat, yazılımcı, ziraat mühendisi, şehir ve bölge plancısı, mimar, inşaat, elektrik, orman mühendisi, avukat, yazılımcı, bilgisayar mühendisi, veri uzmanı gibi kadrolara eleman alacak.

TEDAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TEDAŞ iş ilanları yılın her döneminde ihtiyaçlar ve eksiklikler doğrultusunda yayınlanır. TEDAŞ ilanları Türkiye İş Kurumu üzerinden, kariyet sitelerinden veya doğruca TEDAŞ taraından paylaşılır. Adaylar İŞKUR’a üye olduktan sonra iş ilanlarını takip edebilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitelerinden, haber sitelerinden de personel alımını görüp internet üzerinden araştırarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Son olarak TEDAŞ’ın resmi internet sitesini takip edip iş ilanlarını görebilirsiniz. İş ilanlarında başvuru tarihleri, başvuru şekli açık şekilde belirtilir. Bu yönergeye uygun olarak hareket edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Sedat Demir Avatar Sedat Demir dedi ki:

    İşçi alımları ne zaman olacak

  2. Bilal Avatar Bilal dedi ki:

    Tedaşda çalışmak istiyorum

  3. Mert derinoglu Avatar Mert derinoglu dedi ki:

    Ben bir anneyim oğlum yıldız teknik mezunu elektrik mühendisi her gün altı saat başka bir memlekete gidip geliyor Kocaeli Tedaş bize çok yakın tedasa girer İnşallah müracaat yaptık puanimizda iyi ilgilenirseniz çok sevinirim

  4. Mehmet ali uzun Avatar Mehmet ali uzun dedi ki:

    Nasıl başvuru yapılır