kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Şişli Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvurular ne zaman? Şartları neler? Haberimizde.

İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı 2021 yılında alım sürecini yürütmek üzere personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde yapılabilecek? 2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için yapılacak? Detaylar ile ilanın tam metnine haberimizde erişebilirsiniz.

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Müracaat Edebilir?

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen tüm adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların kamu haklarından herhangi bir şekilde mahrum olmamaları lazımdır. 2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların ceza kanunu hükümlerinde yer alan yüz kızartıcı suçlardan ya da devlete karşı suçların birisnden hiçbir şekilde hüküm giymemiş olmaları ve kasıtlı suçlardan ise 1 yıldan daha uzun mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Tüm bunlarla birlikte 2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başkanlık tarafından belirtilen özel şartları taşıyor olmaları, erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları lazımdır.

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuracak olan adayların, Başkanlığın istihdam edeceği kadronun gerektirdiği görevleri yerine getirmelerine mani olabilecek düzeyde akıl hastalıklarının ya da fiziki bir engellerinin de olmaması şarttır. 

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvurular Hangi Günlerde ve Nasıl Yapılacak?

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan ve başvuru şartlarını noksansız şekilde taşıyan adayların başvurularını 19 Nisan 2021 tarihinden 7 Mayıs 2021 tarihine değin, mesai saatleri içerisinde olmak kaydıyla, başvuru belgelerini bizzat Başkanlığa ulaştırarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapan adayların başvuru esnasında kullandıkları KPSS puanlarının düzeyine göre yapılacak olan sıralamada, Şişli Belediye BaşkanlığI’nın istihdam edeceği kadro sayısının beş katı kadar aday arasında yer alan adaylar, Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü ve tatbiki sınavlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

sisli bel

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında Başkanlık toplam 50 kişiyi istihdam edecektir.

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 50 adet Zabıta Memuluğu kadrosu için gerçekleştirilecektir. 2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru genel şartlarını taşıyor olmalarının yanında üniversitelerin lisans eğitimi veren fakültelerinin herhangi birisinden mezun durumda olmaları ve en düşük b sınıfı ehliyetlerinin olması veya a2 motosiklet ehliyetlerinin olması gerekmektedir. Bununla birlikte adayların ÖSYM tarafından 2020 senesinde lisans mezunu adaylar için gerçekleştirdiği KPSS oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı için başvuruda bulunan en yüksek puana sahip 250 aday 25 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenecek olan sınava katılma hakkı elde edecektir.

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm detaylarını, başvuru belgeleri ile sınav konularını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

2021 İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı diğer adaylarla paylaşmak ve daha detaylı bilgiler için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.