kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2020

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Kaç kişi alınacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Hangi alanlardan mezun adaylar 2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunabilecek? Detaylar haberimizde.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların memurluk için öngörülen genel özelliklere sahip olmaları, Türk vatandaşı olmaları, bununla birlikte kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, kasti suçlardan ise bir sene ve fazlası mahkumiyetlerinin olmaması gerekmektedir. 2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurmak isteyen erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması lazımdır. Ayrıca tüm adayların sağlık durumlarının bu mesleği yapmaya mani olmayacak şekilde olması lazımdır.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına Başvurular Hangi Tarihlerde Yapılacak?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 18 Ocak 2021 tarihinden 22 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Tillo Belediye Başkanlığı yazı işleri müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvurabilecek?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin lisans düzeyinde öğrenim veren Maliye bölümlerinden ya da İşletme bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına Başvurular Hangi KPSS Puan Türleri İle Yapılabilecek?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartları yanında ayrıca 2020 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan 2020 KPSS Lisans oturumunda elde edilmiş olan KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

tillo

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı Kaç Kişilik Olacak? 

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 1 personelin memur unvanı ile istihdamı için gerçekleştirilecek.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı İçin Özel Başvuru Şartları Var Mı?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda yer verdiğimiz başvuru şartlarının yanında en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmaları gerekmektedir.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Yapılacak? Sınav Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak olan aday sayısının beş katı kadarı yani beş kişi sözlü usulde yapılacak olan sınava alınacak.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sözlü Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı için gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlar 5 Şubat 2021 tarihinde Siirt Tillo Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımına dair diğer ayrıntıları, sınav konularını ve tüm bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2020 Tillo Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla sınava yönelik istişare etmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.