kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Üniversitelerin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü 2020 taban puanları kaçtır? Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünde en düşük puan kalan üniversite hangisidir? Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünün başarı sıralaması kaçta kalmıştır? ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan resmi verilere göre bölümün taban puanları kaç puanda kalmıştır? 2020 YKS’ye hazırlanan arkadaşlarımız için bu soruların cevabı yazımız içerisindedir.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümüne ait 2020 taban puanlarını inceleyerek, bu bölümü kaç net yaparak kazanabileceğinizi hesaplayabilirsiniz. 2019 üniversite yerleştirme işlemleri devam ederken, 2020 YKS hazırlık süreci de başladı. Bu zorlu dönemin başında olan adaylar için doğru planlama yapmak çok önemlidir. Bu planı hazırlayabilmek için de kazanılmak istenilen bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamalarını bilmek gerekir. Biz de sınava hazırlanan arkadaşlarımız için 2020 YKS sürecini kolaylaştırmak adına Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü 2020 taban puanları yazısını kaleme aldık.

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK 2020 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

2020 YKS sonuçlarına göre Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümüne ait en küçük taban puan 204,615 puanda kalırken, bölümün en büyük taban puanı ise 263,560 puanda kalmıştır. Tablomuz içerisinde bütün üniversitelerin bahse konu bölüme ait taban puanlarını görebilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm sorularınızı forum sayfalarımız üzerinden bizlere sorabilirsiniz.

► Forum sayfamız için LİNKİ tıklayınız.

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz 615.347 240,38325
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz 802.793 216,59658
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan taban puanlara göz attığımızda başarı sıralamalarının henüz açıklanmadığı görülecektir. Tahmini verilerle sizleri yanıltmak istemediğimiz için Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümüne ait üniversite başarı sıralamalarını resmi kanallardan açıklanana kadar beklediğimizi belirtmek isteriz. Resmi verilerin açıklanmasıyla birlikte biz de bu tablolar altında başarı sıralamalarına yer vereceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.