kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ucuz Anneler Günü Hediyesi Önerileri, Anneler Günü İçin Uygun Fiyatlı Hediyeler

Ucuz anneler günü hediyeleri nelerdir, uygun fiyata alınabilecek anneler günü hediyeleri var mıdır, 12 Mayıs 2019 Pazar günü olacak anneler günü için hangi hediyeler alınabilir sorularının cevaplarını ve ucuz anneler günü hediyesi önerisi bulabileceğiniz yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

A+
A-

Anneler günü tüm dünyada her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanmaktadır. Bu kutlamanın altında pek çok neden yatmaktadır. Bunlardan bir tanesi aslında her gün sevgiyle hatırladığımız annelerimize özel, bir günü bahane ederek kutlama yapmak, bir diğeri bunu dünyada geleneksel hale getiren bir olay aracılığıyla annelere özel hissettirmek, bir başka nedeni ise biraz kötü görünse de kapitalizmin hediye, para harcama çılgınlığına ayak uydurmaktır.

Anneler günü tarihte ilk defa 1914 yılında gerçekleşmiştir. Ana Jarvis isimli bir kişinin vefat eden annesine duyduğu özlem sonucu ilk önce bölgesel başlattığı bir eylemin zamanla ülke sonra da dünya çapında kabul görmesi ile biz bugün anneler gününü kutluyoruz.

Anneler böyle günlerde her ne kadar ne gerek vardı, ya hediye isteyen mi oldu deseler de böyle bir günde kutlanmayı, mutlu edilmeyi, belki hediye almayı hem içten içe beklerler hem de hak ederler.

Biz size bu yazımızda belki durumunuz iyi değildir belki de ucuza kaçmak istiyorsunuzdur diye (hiç hoş bir davranış değil) anneler gününe özel uygun fiyatlı hediye önerileri sunacağız.

UCUZ ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ ÖNERİLERİ

Aslında şunu belirtmekte fayda var ki bir şeyin pahası yaşadığımız düzen içinde belli odaklar tarafından belirlenmektedir. Bu yüzden bir şeye ucuz veya pahalı demek aslında bir yandan saçmadır bir yandan da özellikle söz konusu hediye olduğunda mesele pahası değil belki işlevi belki de sadece hatırladığınızın işareti olmasıdır.

İşin özü annelere, annelerimize bırakın ucuzu dünyanın en değerli nesnelerini alsak da onların bize yaptıklarının bir karşılığı olamaz ama yukarıda da belirttiğimiz gibi herkesin durumu iyi olamadığı için annesine, eşine, dostuna uygun fiyata bir hediye almak isteyen bireyler olabilmektedir. Bu niyetle alınabilecek ucuz, uygun fiyatlı anneler günü hediyesi önerilerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

ÇAY VEYA KAHVE İLE İLGİLİ NESNELER

Bizim kültürümüzde geniş bir yeri olduğu için özellikle çay olmakla birlikte kahve ile ilgili nesneler hem uygun fiyatlı hem de faydalı olabilmektedir.

Örneğin; cezve, kahve fincan takımı, çaydanlık, çay bardağı seti gibi şeyler ev için hem kullanışlı hem de hiçbir annenin kolay kolay reddedemeyeceği nesnelerdir. Hele anneniz bir çay kolik ise ona bu gruptan bir hediye almanız onu fazlasıyla mutlu edecektir. Bunun yanı sıra çok uygun fiyata üzerine yazı yazdırabilir, desen koydurabilirsiniz ve bu onu daha fazla mutlu edecektir.

ucuz anneler gunu hediyesi caydanlik

ALBÜM, ÇERÇEVE, TABLO GİBİ NESNELER

Teknolojinin hayatımıza girmesi ile eski fotoğraf albümleri artık çok fazla rağbet görmese de şık bir fotoğraf albümü alıp içine özel olduğunu düşündüğünüz zamanların fotoğraflarını ekleyebilir ve hem görece uygun fiyatlı hem de anlamlı bir hediye oluşturmuş olabilirsiniz. Demode gelse de bu fikir aslında çok daha az insan artık böyle şeyler yaptığı için belki de eşsiz bir hediye olacaktır.

Yine bunun benzeri bir şeyi bir çerçeveye yaptırabilir ve onu ailece çok gördüğünüz bir yere koyarak özel anlarınızı her an hatırlayabilirsiniz.

Eğer hediye alınacak anne resimleri, tabloları seviyorsa ona yine uygun fiyatlı ve onun baktıkça içini ısıtacak bir tablo veya resim de yerinde bir hediye olacaktır.

ucuz anneler gunu hediyesi fotograf albumu

SAÇ, YÜZ, BEDEN BAKIM MALZEMELERİ

Hediye almayı düşündüğünüz kişinin bir kadın olduğu gerçeği bu noktada biraz işlerinizi kolaylaştırabilir. Her kadın bakımlı olmayı ister ve kendine elinden geldiğince bakmaya çalışır. Buradaki malzemeler konusunda çok uçuk rakamlara denk gelen ürünler de bulunmaktadır fakat uygun fiyatlı el kremleri, şampuanlar, cilt bakım ürünleri de bulunmaktadır. Hele böyle günlerde yapılan indirimler de göz önünde bulunursa annenize zaten güzelsin ama biyoloji zamana yenik düşüyor, bununla savaşında sana cephane aldım gibi bir not ile de hediyenizi verebilirsiniz.

ucuz anneler gunu hediyesi el kremi

TEKSTİL ÜRÜNLERİ

Tekstil ürünü deyince çok spesifik düşünmeyin. Bir kazak, bir hırka, bir t-shirt, bir eşarp bunların hespi anneye alınacak güzel hediyeler olabilir. Hem işlevli, hem uygun fiyatlı olması nedeniyle rahatlıkla tercih edilebilecek oldukça güzel hediyelerdir. Yine bakım ürünlerinde olduğu gibi bu kışı üşümeden geçirmeni istedim, bu pantolon içinde çok genç görüneceksin gibi notlar ile hediyenize daha fazla anlam da yükleyebilirsiniz.

ucuz anneler gunu hediyesi hirka

KİTAP, DERGİ, DVD GİBİ KÜLTÜREL HEDİYELER

Hediye alınacak anne okumayı, kültürel etkinlikleri seviyorsa, bu tip hobileri varsa yine bu tip hediyeler de oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlı hediyelerdir. Uzun zamandır almayı düşündüğü ama fırsat bulup alamadığı bir kitap dergi veya izlemeyi sevdiği bir filmin dvdsi onu oldukça mutlu edecektir.

ucuz anneler gunu hediyesi kitap

YENİ ANNEYE UYGUN FİYATLI HEDİYE

Yeni anne olmuş birinin kendisinden ziyade çocuğuna alınacak hediye de onu kesinlikle daha fazla mutlu edecektir. Çocuğun oynayabileceği bir oyuncak, giyeceği bir kıyafet, ayakkabı veya çocuğun ihtiyacı olan bir ürün de uygun fiyatlı ve işlevli hediye kategorisine girebilir.

ucuz anneler gunu hediyesi yeni anneye

ÇİÇEK, VAZO, SAKSI GİBİ NESNELER

Çiceği, doğayı seven bir anne için yine düşük maliyet ile yüksek sevindirme etkisi olan nesnelerdir bu gruptakiler. Her ne kadar bugünlere özel olarak çiçek fiyatları artsa da yine de uygun fiyata bir buket en sevdiği çiçek veya güzel uygun fiyatlı tasarım bir vazo da güzel bir hediye olacaktır. Eğer ki anne çiçek yetiştirmeyi seviyorsa ona sevdiği türde bir filiz, fidan da alınarak canlı bir hediye alınmış olabilir.

ucuz anneler gunu hediyesi vazo

TAKI MALZEMELERİ

Evet altın veya gümüş hediye almaya çalışırsanız bunun ucuz olma olasılığı yoktur fakat gerçekten çok hoş, tasarım ve uygun fiyatlı pek çok takı malzemesi bulmanız mümkündür. Özellikle sosyal medyanın gelişimi ile kendileri üreten bireylerin satışa sunduğu güzel takı malzemelerine denk gelinmektedir. Biraz sosyal medya araştırması ile bu tip kolye, halhal, küpe, bileklik gibi ürünler bulabilirsiniz. Ayrıca hediyeyi satın alacağınız kişi de bir anne ise hem onu hem hediye aldığınız anneyi sevindirerek bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

ucuz anneler gunu hediyesi kolye

DİĞER HEDİYE ÖNERİLERİ

Bunlar dışında hediye önerileri sıralayacak olursak anahtarlık, havlu, paspas, yastık gibi küçük eşyalar listeye sokulabilir fakat bunlar genel olarak sadece alınmak için alınmış görünebilecek hediyelerdir.

Özel günlere yönelik yapılan indirimleri takip ederek yine uygun fiyatlı bir ev aleti almanız da mümkündür tabi ki bunun için evde ihtiyaç olup olmadığına dikkat etmeniz iyi olacaktır. İndirim var diye eve bir blender alabilirsiniz ama evinizde daha kapsamlı robotlar varsa yine işlevsiz bir hediye olarak kalacaktır.

Hediye alma işinde püf noktalardan birisi neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeniz olacaktır. Annenize, hediye alınacak anneye özellikle bir hafta veya on gün öncesinden çok da belli etmeden neye ihtiyacı olduğunu dolaylı yollardan sorabilirsiniz veya iyi bir dinleyici iseniz zaten onun ya bu ara şöyle bir şey alacağım dediğine tanıklık ederek o gün ona ihtiyacı olan bir şeyin hediyesini alarak daha fazla mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Yukarıda da dediğimiz gibi bir hediyenin amacı o kişinin hatırlandığını göstermektir o yüzden pahalı ucuz diye bir tabir kullanmak aslında doğru değildir. Hediye alacağınız kişinin zaten kendi fırsat bulup da alamadığı, bir türlü yolu düşmediği için alışveriş yapamadığından sahip olamadığı bir sürü materyal bulunacaktır bu sebeple eğer hediye alacağınız kişinin bu konuşmalarına tanıklık ederseniz onu mutlu edersiniz.

Listeye daha fazla birçok şey eklenebilir fakat biz size ipucu vererek bitirmeyi uygun gördük. Hediyeyi neden aldığınızın farkında olursanız işiniz oldukça kolaylaşacaktır. Dünyanın en değerli varlıklarından biri olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

ucuz anneler gunu hediye onerisi

SORU YÖNELTMEK, YORUM YAPMAK VEYA GÖRÜŞ BİLDİRMEK İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Yorumlar

  1. Cevdet Avatar Cevdet dedi ki:

    saç bakım ürünü alacağım. internete baktım keratin bakımı övüyorlar. bende patentli doğal keratin bakım seti alacağım. Liquid Keratin'in ürünleri hoşuma gitti oradan alacağım.

  2. Cevdet Avatar Cevdet dedi ki:

    saç bakım ürünü alacağım. internete baktım keratin bakımı övüyorlar. bende patentli doğal keratin bakım seti alacağım. Liquid Keratin'in ürünleri hoşuma gitti oradan alacağım.

  3. Cevdet Avatar Cevdet dedi ki:

    saç bakım ürünü alacağım. internete baktım keratin bakımı övüyorlar. bende patentli doğal keratin bakım seti alacağım. Liquid Keratin'in ürünleri hoşuma gitti oradan alacağım.