kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Uluslararası Ulaştırma Sistemleri 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümü 2020 taban puanları kaçtır? Üniversitelerin Uluslararası Ulaştırma Sistemleri dört yıllık lisans bölümlerinin başarı sıralaması nedir? Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümünde en düşük puanda kalan üniversite kaç puanda kalmıştır? ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan resmi verilere göre bölümün taban puanları kaçtır? 2020 YKS’ye hazırlanan adayların yazımız devamını okumalarını tavsiye ediyoruz.

Üniversitelerin Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümüne ait 2020 taban puanlarını inceleyerek, sınav hazırlıklarına başlamalısınız. Bu puanları inceledikten sonra Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümünü kaç net yaparak kazanabileceğinizi hesaplayabilirsiniz. Üniversitelerdeki derslerin başladığı şu dönemde 2020 YKS hazırlık süreci de başlamış oldu. Sınava hazırlıklarına başlayan arkadaşlarımızın yolun başında doğru planlama yapmaları çok önemlidir. Bu planı oluşturabilmek için de kazanılmak istenilen bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamalarını bilmek gerekir. Biz de sınava hazırlananlar için 2020 YKS sürecini kolaylaştırmak adına Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümü 2020 taban puanları tablosunu oluşturduk.

ULUSLARARASI ULAŞTIRMA SİSTEMLERİ 2020 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

2020 YKS sonuçlarına göre Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümüne ait en küçük taban puan 221,593 iken, bölümün en büyük taban puanı ise 314,942 puandır. Tablomuz içerisinde bütün üniversitelerin bahse konu bölüme ait taban puanlarını görebilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm sorularınızı aşağıda yer alan linki tıklayarak, forum sayfalarımız üzerinden bizlere sorabilirsiniz.

► Forum sayfamız için LİNKİ tıklayınız.

ULUSLARARASI ULAŞTIRMA SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ   Uluslararası Ulaştırma Sistemleri  Burslu 183.062 314,94248
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ   Uluslararası Ulaştırma Sistemleri  %50 İndirimli Dolmadı Dolmadı

ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan taban puanlara göz attığımızda başarı sıralamalarının henüz açıklanmadığı görülecektir. Tahmini verilerle sizleri yanıltmak istemediğimiz için Uluslararası Ulaştırma Sistemleri bölümüne ait üniversite  başarı sıralamalarını resmi kanallardan açıklanana kadar beklediğimizi belirtmek isteriz. Resmi verilerin açıklanmasıyla birlikte biz de bu tablolar altında başarı sıralamalarına yer vereceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.