kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman yapılacak? 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı ne şekilde gerçekleştirilecek? 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı hangi kadrolara kaç kişilik olarak gerçekleştirilecek? 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımına dair detayları ve ilanın tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımının 81 kişilik kısmına başvuruda bulunmak isteyen adayların 22 Mart 2021 tarihinden itibaren başvurularını Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak elektronik ortamda 2 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımına yapılacak olan başvuruda adayların başvuru için belirlenen ve ilanın tam metninde inceleyebilecekleri başvuru evrakını eksiksiz olarak yüklemeleri gerekmektedir.

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımının 23 kişilik kısmına başvuru yapacak olan adayların ise başvurularını 22 Mart 2021 tarihinden 26 Mart 2021 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle devlet memurluğu için kanunda öngörülen genel başvuru şartlarını haiz durumda olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların alıma başvuru için talep edilen KPSS puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip durumda olmaları lazımdır. 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları şartlar arasındadır. 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımının 81 kişilik kısmı için adayların en az Ön Lisans düzeyinde mezun olmaları şarttır. 23 kişilik kısım içinse adayların en düşük ilköğretim, en yüksek ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı için ayrıca kadroya özel başvuru şartları belirlenmiştir. Adaylar bu şartları ilanın tam metninde aşağıda inceleyebilirler.

vakiflar gen mud tas

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı 81 tanesi Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 23 tanesi ise Temizlik Görevlisi kadroları için olmak üzere toplam 104 adayın istihdamı için gerçekleştirilecektir. 2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında yapılacak olan Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımında 81 kişilik kadronun 56 tanesi erkek adaylar için, 25 tanesi ise kadın adaylar içindir. 

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımının Koruma ve Güven başvuruda bulunacak olan adayların mezuniyet durumlarına göre KPSS P3 ya da KPSS P93 puan türünden en az 70 puanla yapacakları başvuruya göre yapılacak sıralama baz alınarak istihdam edileceklerdir. Herhangi bir yazılı ya da sözlü sınav yapılmayacaktır.

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımının 23 kişilik temizlik görevlisi alımına başvuran adaylar içinse alım süreci kura ile gerçekleştirilecektir. Kurada belirlenen dört kat aday içinse sözlü mülakatlar gerçekleştirilecektir.

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımının tüm detaylarını incelemek adına İLANLARIN TAM METİNLERİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2021 Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.