kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kuveyt Türk Bankası İç Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Kuveyt Türk Bankası 2019 yılı için İç Kontrol Başkanlığı'nda görevlendirmek üzere İç Denetçi Yardımcısı alımı yapacak. Alıma dair detayları yazımızda bulabilirsiniz.

1989 yılından bu yana bankacılık sektöründe bulunan ve Kavait Finance House’un sermayedarlığını yaptığı Kuveyt Türk Bankası 2019 yılında İç Kontrol Başkanlığı’nda görevlendireceği İç Denetçi Yardımcıları istihdam edeceğini ilan etti. 

2019 Kuveyt Türk Bankası İç Denetçi Yardımcılığı Başvuru Koşulları

Bankanın vermiş olduğu ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların;

-Türkiye’de yer alan, önde gelen üniversitelerin birisinin aşağıdaki bölümlerinin birisinden -ya da yurt dışı denkliği tanınmış yabancı üniversitelerden- en geç 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle mezun olması gerekmektedir;

1) Hukuk Fakültesi veya Matematik, İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS), İktisat, Ekonomi, Ekonometri, Finans, Bankacılık, İstatistik, Uluslararası Ticaret, Muhasebe, Uluslararası İlişkiler bölümleri,

2) Mühendislik Fakültelerinde yer alan; Sistem Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Finans Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümleri.

-Ayrıca alıma başvuruda bulunacak olan adayların; çok iyi düzeyde İngilizce bilmeleri, analitik düşünme kabiliyetlerini ve sorun çözme yetilerini geliştirmiş olmaları, teknolojik ve dijital gelişmeleri yakından takip ediyor olmaları, gelişmiş iletişim yeteneğine sahip olmaları, yoğun çalışmaya uyum sağlayabiliyor olmaları, yenilikçi düşünceleri hayat tarzı haline getirmiş olmaları gerekmektedir. 

-Mesleğe başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 

-Yurt içinde veya yurt dışında seyahat etmelerine herhangi bir manileri olmaması,

-30 Eylül 2019 tarihi itibariyle 27 yaşını doldurmamış olmaları, 

-Askerlik görevlerini yapmış olmaları ya da 30 Haziran 2021 tarihine kadar erteletmiş olmaları,

-Kamu haklarından herhangi bir yoksunluklarının olmaması, 

-Hapis cezasına hüküm giymemiş olmaları,

-Resmi Kurumlara mecburi hizmet yükümlülüklerinin bulunmaması 

gerekmektedir. 

2019 Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcılığı Başvuruları

Adaylar başvurularını kariyer.net sayfasında açılmış olan başvuru ekranından yapabileceklerdir. İlan 17 Ekim 2019 tarihine kadar açık görünmektedir. 

kuveyt turk bina

2019 Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcılığı Alım Süreci

2019 Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcısı alımından adayları çeşitli aşamalar beklemektedir. 

1) Çevrimiçi Değerlendirme Safhası
-Video Mülakatı
-Genel Yetenek Sınavı
-Kişilik Envanteri

2) Çevrimiçi İngilizce Sınavı

3) Yetkinliğe Dayalı Mülakat Safhası

4) İç Kontrol Değerlendirme Safhası
-Türkçe Yeterliği
-Olay Çalışması
-Grup Çalışması

5) Panel Mülakat Safhası

Adayların her bir aşamayı geçmesi durumunda, sonraki safyaha geçmeleri mümkün olacaktır. Aksi halde adaylar kaldıkları aşamadan sonrasına devam edemeyecek ve eleneceklerdir. 

Alım safhalarında adaylara görev teklifleri yapılacak ve kabul eden adaylara eğitim sonrasında göreve başlama imkanı verilecektir. 

Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcılığı Görev Yeri ve Mali İmkanları

Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcıları İstanbul’da görev yapacaklardır. Ancak denetim mesleği olarak denetim gayesiyle turneleri olacaktır. 

Mesleğe başlayacak olan adaylara piyasa normlarında rekabetçi bir ücret verilecek olup, buna ilave olarak günlük harcırah verilecek olup, turnelerde de tüm masrafları karşılanacaktır. Ayrıca performans primleri, dil tazminatı, bireysel emeklilik sistemine tabi olmak ve özel sağlık sigortası gibi imkanlar da bankanın personeline sunmuş olduğu imkanlar arasında yer almaktadır. 

2019 Kuveyt Türk Bankası İç Denetçi Yardımcılığı İşe Alım süreci ile alakalı sorularınızı sormak, bilgi almak ve istişare etmek için FORUM başlığımızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.