kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TCDD Genel Müdürlüğü 356 Adet Personel Alım İlanı 2019

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 356 adet personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu 356 personel hangi unvanlarda alınacak? Başvurular ve tüm detaylar.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılı için başvuru süreci İŞKUR sistemi üzerinden yürütülmek üzere 356 kişilik personel alım ilanı yayımlandı.

TCDD 2019 Personel Alımı Başvuru Koşulları

-Alımın tamamı erkek adaylar için gerçekleştirilecek.
-İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek başvuru sürecinin son günü itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.
-Adayların aşağıda detaylarına değineceğimiz mezuniyet koşullarını başvurunun son günü itibariyle taşımaları gerekmektedir.
-Alım için herhangi bir KPSS puan koşulu aranmamaktadır.
-Başvuruda bulunacak adayların tam teşekküllü hastanelerde veya üniversite hastanelerinde alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığı durumlarının tespiti için tarama testi yaptırması gerekecektir. Ayrıca çok tehlikeli, tehlikeli, az tehlikeli işlerde çalışabilir ibareli sağlık kurulu raporu almaları istenecektir.
-Her aday yalnızca tek bir pozisyon için başvuruda bulunabilecektir. Her bir pozisyon için 4 katına kadar asil, yine aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Başvurunun bu sayıyı aşması durumunda asil ve yedek adaylar noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

TCDD 2019 Personel Alım Başvuruları

Alım için başvuru ekranı İŞKUR’un sitesinde 9 Nisan 2019 tarihinde açılacaktır. Adaylar bu tarihten 15 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adayların İŞKUR üzerinden başvuru yapabilmeleri için öncelikle İŞKUR sistemine kayıtlı olmaları gerekmektedir. İŞKUR sistemine nasıl kayıt olunacağı konusunda ayrıntılı ve görüntülü olarak bilgi edinebileceğiniz; Türkiye İş Kurumu’na Nasıl Kaydolunur? başlıklı yazımızı okumak için Tıklayınız!

Yine İŞKUR sisteminde başvuruları nasıl gerçekleştirebileceğinize dair detaylı bilgi alabileceğiniz; İşkur İş Başvuruları başlıklı yazımızı incelemek için Tıklayınız!

2019 TCDD Personel Alımının Yapılacağı Kadrolar, Alım Yerleri ve Özel Koşullar

188 tanesi Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı, 86 tanesi Tren Teşkil İşçisi, 42 tanesi Demiryolu Yol Yapım, Bakım, Onarım Makinesi Operatörü ve 40 tanesi Liman Vinç Operatörü olmak üzere toplam 356 adet personel alımı gerçekleştirilecek. Tüm bu kadroların çalışacağı iller, kadro sayıları ve mezuniyet koşulları şu şekilde;

123 145678910111213141516171819

Mesleğe alınacak adaylar yukarıdaki listede belirtilen liselerden mezun olmalıdır başka bir deyişle lise mezuniyeti aranan bir pozisyon için adayın daha üst bir okuldan mezun olmaması gerekmektedir. Eğer bir adayın işe başladıktan sonra dahi olsa ön lisans veya lisans mezunu olduğu anlaşılırsa sözleşmesi 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerince feshedilecektir.

Başvurular, kadrolar ve diğer detayların yer aldığı; İLANIN TAMAMINI okumak için Tıklayınız!

FORUM sayfamıza üye olarak tüm kamu kurumu alımlarına dair soru sorabilir, bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Mehmet avcılar Avatar Mehmet avcılar dedi ki:

    Ìşe ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim m.lisesi ehliyetim var