kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yeşilay İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Yeşilay İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilenleri derledik. Yeşilay İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Yeşilay İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

İnsan ve toplum sağlığını düşünen, bunu korumak için faaliyet gösteren ve bu kapsamda alkol, sigara ve madde bağımlılığına savaş açan yegane kurum Türkiye Yeşilay Cemiyeti veya kısa adı ile Yeşilay’dır. Başta gençler olmak üzere toplumun tamamının fiziksel ve ruhsal sağlığına zarar veren bağımlılıklara karşı mücadele ediyor. Bunların yanı sıra kumar, internet bağımlılığı gibi topluma zarar veren kötü alışkanlıklarla da mücadele etmektedir. Bu kurumun faaliyetlerine dikkat çekmek için 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay haftası kutlanmaktadır. Günümüzde medya, ekonomi, siyaset, toplum, sosyoloji deri değiştirirken Yeşilay’da çağa ayak uydurmak için dönüşüm geçirmektedir. Bu dönüşüm kapsamında yeni personel alımları yaşanmakta ve faaliyetlerini artırmaktadır. Bu nedenel binlerce işsiz Yeşilay iş ilanları ve personel alımları ile ilgili sorular sormaktadır. Peki Yeşilay iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Yeşilay İş İlanları ve Personel Alımı

Yeşilay Türkiye’nin her bölgesinde, 81 ilinde zararlı alışkanlıklarla halkın bağını kesmek için faaliyet göstermektedir. Tanıtım çalışmaları, bilgilendirmeler, reklam faaliyetleri, seminerler, konferanslar gibi etkinlikler düzenlenmektedir. Ayrıca sosyal medya faaliyetleri de son dönemde artmıştır. Bu nedenle faaliyetlerini genişletmek, daha çok kişiye ulaşmak için yeni personele ihtiyaç duyulur. Ülkede 25’den fazla şubesi bulunan Yeşilay bu şubelerin sayısını artırmayı hedeflemektedir. Bağışlarla, yapılan çalışmalarla elde edilen gelirle de personel, eleman, memur, işçi alımı gerçekleştirilir.

Yeşilay tarafından yapılan personel alımları kapsamında sosyal hizmet uzmanı, hemşire, psikolog, performans ve ücret yöneticisi, yayın ve içerik sorumlusu, sosyal medya uzmanı, editör, sekreter, özel güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, şoför, büro personeli, stk şube görevlisi, halkla ilişkiler uzmanı gibi kadrolara yöneliktir.

Yeşilay İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yeşilay tarafından yayınlanan iş ilanları öncelikle kurumun internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanır. Daha sonra da kariyer sitelerinde paylaşılmaktadır. Yeşilay iş başvurusu süreci, kuruma iletilen başvurular üzerinden başlar. Daha önce yapılan başvuruları değerlendiren Yeşilay, uygun aday bulamazsa ilana çıkar. İlana gelen başvurular incelenir. Bu nedenle Yeşilay’a özgeçmiş ulaştırmak önemlidir. Bunun için iş başvuru formu doldurmanız gerekmektedir.

Yeşilay iş başvuru formu: https://www.yesilay.org.tr/tr/kariyer/basvuru

Yorumlar

  1. Şahsenem savaş Avatar Şahsenem savaş dedi ki:

    Bursa şehir Hastanesi'nde aşçı yardımcısı olarak çalışmak istiyorum hazırlık bölümü olur servis bölümü olur farketmez