kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bursa Şehir Hastanesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Bursa Şehir Hastanesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizin için inceledik. Bursa Şehir Hastanesi Nedir? Özellikleri Nelerdir? Bursa Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Bursa Şehir Hastanesi Nerede? İletişim ve Adres Bilgisi

Türkiye sağlık hizmetleri konusunda dünyanın en gelişmiş ülkelerinden daha iyi olduğunu gösterdi. Yeni Ti Koronavirüs (COVİD-19) salgını süreci başta olmak üzere Türkiye’de sağlık turizmi arttı. Özellikle de tartışılan şehir hastaneleri büyük ilgi çekti. Bu hastaneler sadece sağlık hizmeti sunan dev yapılar olmasının yanı sıra büyük bir istihdam merkezi haline geldi. Bu kapsamda Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Bursa’da bulunan Şehir Hastanesi öne çıkıyor. Türkiye’nin en kalabalık dördüncü şehri olan Bursa’da 2020 yılı itibariyle 3.5 milyona yaklaşmıştır. 1036 metrekarelik bir alanda kurulu olan şehir tarihi, ticari ve ekonomik özellikleri ile öne çıkmaktadır. Son yıllarda ise sağlık alanında yapılan yatırımlarla sağlık turizminde de önemli bir noktaya gelmiştir. Bu durum istihdam olanaklarını da artırmış ve yüzlerce kişiye yeni iş imkanı doğmuştur. Özellikle de Bursa Şehir Hastanesi iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında sık sık sorular sorulmaktadır.

Bursa Şehir Hastanesi Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Burşa Şehir Hastanesi dünyadaki en büyük sağlık merkezlerinden biri olacaktır. Devasa bir sağlık yatırımı ile dev bir tesis inşa edilmektedir. 800 dönüm arazi üzerinde kurulan hastanenin 1355 yatak kapasitesi vardır. Türkiye’deki ve Avrupa’daki en büyük sağlık merkezlerinden biri olan bu hastaneyi Rönesans İnşaat inşa etmektedir. Bu hastanede farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel istihdam edilecektir.

Bursa Şehir Hastanesi İş İlanları ve Personel Alımı

Avrupa’daki en büyük 10 hastaneden biri olacak Bursa Şehir Hastanesinde çalışacak yüzlerce personel istihdam edilecektir. Hastane inşaat sürecinde 5 bin civarında kişi görev yapmıştır. Hastane devreye girdikten sonra binlerce kişinin çalışması beklenmektedir. Bu kapsamda yüzlerce memur, işçi, personel, doktor, hemşire, tekniker, teknisyen alımı yapılacaktır.

Bursa Şehir Hastanesinde istihdam edilmek üzere doktor, hemşire, şoför, tekniker, teknisyen, diyetisyen, eczacı, memur, büro personeli, özel güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, aşçı, garson, ambulans şoförü, engelli personel, yaşlı bakım elemanı, hasta bakım elebanı, laborant, işçi, eski hükümlü işçi vb. alım gerçekleştirilecektir. İlköğretim, lise, üniversite mezunu erkek-kadın, genç-yaşlı adaylar ilanlara başvuru yapabilir.

Bursa Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Bursa Şehir Hastanesi devreye girdiğinde pek çok hastaneden buraya transferler olacak. Ayrıca ihtiyaç olan kadrolar için İŞKUR üzerinden alıma çıkılacak. Adaylar İŞKUR’un internet sitesinden veya il-ilçe İŞKUR müdürlüklerinden ilanlara başvuru yapabilecek. Bunun için iş başvuru formu doldurmalı, özgeçmişinizi iletmelisiniz. Daha sonra başvurunuz işleme alınacaktır.

Bursa Şehir Hastanesi Nerede? İletişim ve Adres Bilgisi

Bursa Şehir Hastanesi adresi: T.C. Sağlık Bakanlığı Bursa Şehir Hastanesi Doğanköy Mahallesi, 16110 Nilüfer/BURSA

Tel       : +90.224 975 00 00

E-Mail : bursasehir@saglik.gov.tr

İnternet sitesi: https://bursasehir.saglik.gov.tr/

Yorumlar

  1. Hakim buruncu Avatar Hakim buruncu dedi ki:

    Hakim

  2. Cengiz BALABAN Avatar Cengiz BALABAN dedi ki:

    Adım Cengiz BALABAN Bağlarbaşı Mahallesi Vatan caddesi Volkan sokak Osmangazi de ikamet ediyorum Bursa Şehir Hastanesi de Silahlı özel güvenlik görevlisi veya v. b işlerde çalışabilirim