kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Beşiri Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Beşiri Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru detayları haberimizde.

Beşiri Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımının detayları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları şarttır. Bu temel şart ile birlikte Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu haklarından mahrum durumda bulunmamaları gerekmektedir. Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza Kanunu hükümleri uyarınca devlete karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, yine yüz kızartıcı suç olarak belirlenmiş olan suçların birisinden mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Bunlarla birlikte adayların kasıtlı olarak işlemiş oldukları bir suçtan bir sene ve daha uzun süreli bir hapis cezası almamış olmaları gerekmektedir.

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların bu alım kapsamında alınacakları kadronun gerektirdiği işleri yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir bedensel engellerinin ya da akli bir rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Nasıl Yapılacak?

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 27 Mayıs 2021 tarihinden 31 Mayıs 2021 tarihine kadar posta kanalı ile başvuru evrakını göndererek, şahsi olarak evrakı ulaştırarak ya da elektronik posta kanalıyla belgeleri ulaştırarak gerçekleştirebileceklerdir.

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılan sıralama neticesinde alım yapılacağı ilan edilen aday sayısının beş katı kadarı arasında yer alan adaylar Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

batman beşiri belediyesi personel alımı 2021

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Hangi Kadroya Kaç Kişilik Olacak?

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı kapsamında bir adet şoför istihdamı sağlanacaktır. Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların en az lise düzeyinde mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların en az c sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir.

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 senesinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan 2020 KPSS Ortaöğretim sınavında KPSS P94 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir.

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımının tüm ayrıntılarını incelemek, başvuru detaylarını ve belgelerini görmek adına İLANIN TAMAMINI incelemek için Tıklayınız!

Beşiri Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sorabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.