kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Yüksek Seçim Kurulu tarafından 2020 yılı Seçim Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları, başvuru tarihleri ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı. Buna göre 2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı nasıl gerçekleştirilecek? 2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Detaylar haberimizde.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Neler?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel koşullarını sağlamaları ve bununla birlikte İİBF ile dengi fakültelerin bölümlerinden ya da Hukuk fakültelerinden mezun durumda bulunmaları, ayrıca alımın yapılacak olduğu yılın başı itibariyle açıktan alınacak olanların 35 yaşlarını, Kurum İçinden geçecek olanlarınsa 45 yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 16 Aralık 2020 tarihinden 23 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri lazımdır. Adaylar başvurularını Yüksek Seçim Kurulu internet sitesinde yer alan başvuru formunu elektronik ortamda doldurarak yapmaları gerekmektedir.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında Başkanlık toplam 15 kişiyi mesleğe alacaktır.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacak?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2019 ya da 2020 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin A grubu oturumlarında KPSS P5 ve KPSS P4 puan türlerinin bir tanesinden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

ysk bina

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Başvurularında YDS Şartı Var Mı?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların herhangi bir düzeyde yabancı dil sınavı puanına sahip olmaları gibi bir koşul öngörülmemiştir. Bu bağlamda adayların 2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilmeleri için KPSS puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları kafi olacaktır.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Sınavı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayların puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadar aday sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Sınavında Başarı Koşulu Nedir?

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılacak olan adayların başarılı olabilmeleri için en az 70 puan almaları şarttır.

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detayları ve başvuru aşmaları ile sınav konularına dair bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı mesleğine, ne iş yaptığına, nasıl olunduğuna, sınavına, özlük haklarına ve maaşlarına dair detayları incelemek için MESLEK TANITIM çalışmamıza aşağıda yer alan bağlantı ile erişebilirsiniz;

2020 Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, mesleğe ve sınavına dair sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. İsimsiz Avatar İsimsiz dedi ki:

    Kacla kapatır arkadaşlar