kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Biyoteknoloji 2017 2018 Taban Puanları

DGS biyoteknoloji bölümünün 2017 2018 taban puanlarına dair liste nasıldır, DGS ile biyoteknoloji bölümünü kimler tercih edebilir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS biyoteknoloji bölümünün 2017 2018 taban puanlarına dair liste nasıldır, DGS ile biyoteknoloji bölümünü kimler tercih edebilir, DGS’yekimler girebilir, DGS biyoteknoloji bölümünün en küçük ve en büyük taban puanları kaçtır ve hangi üniversitelere aittir soruları ile DGS biyoteknoloji taban puanları listesini yazımızda bulabilirsiniz.

DGS iki yıllık üniversite mezunu bireylerin girerek dört yıllık bölümlere geçmesini sağlayan bir üniversiteye giriş sınavıdır. DGS’ye önlisans programlarından mezun olan bireyler girebilmekte ve bu sınav sonucunda alınan puanlar 4 yıllık bölümleri tercih etmede kullanılmaktadır ve alınan puanın istenilen bölümlere yetip yetmediğine bir fikir oluşturması amacıyla biz sizler için DGS ile ilgili bölümlerin taban puan listelerini hazırlamaya devam ediyoruz. Taban Puanları 

DGS BİYOTEKNOLOJİ 2018 TABAN PUANLARI

DGS ile biyoteknoloji bölümü en küçük 248,40146 taban puan ile Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne öğrenci almıştır. Buna yakın bir puan alan aday bu bölümü kazanabilir.

DGS biyoteknoloji bölümünü kazanmak için bu bölümü tercih edebilecek önlisans programlarından birinden mezun olmuş olmak gerekmektedir.

DGS biyoteknoloji 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki gibidir oradan göz atabilirsiniz.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan 
Necmettin Erbakan Üniversitesi (Konya) Biyoteknoloji 248,40146
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.