kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Uzay Mühendisliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​Uzay mühendisliği DGS puanları 2020 kaçlarda kalmıştır, DGS uzay mühendisliği taban puanları içindeki en küçük ve en yüksek taban puanlar kaç ile kapatmıştır, DGS uzay mühendisliği taban puanlar 2020 nasıl belirlenir gibi soruların cevapları ile DGS uzay mühendisliği puanları 2020 listesine buradan erişebilirsiniz.

2019 DGS süreci tamamlandı, yerleştirmeler ile birlikte bölümlerin puanları belli oldu ve bu puanlar 2020 DGS yerleştirme kılavuzunda her bir bölüm için taban puan sınırı olarak adaylara fikir vermesi amacıyla yer alacak. Bizler de bu kılavuz henüz yayımlanmadığı için adaylara fikir versin diye bölümlerin 2020 taban puanları listelerini hazırlıyoruz.

2019 yerleştirmeleri üzerinden ortaya çıkan 2020 için taban puanları verileri gibi kullanılacak uzay mühendisliği bölümü puanları içindeki en küçük ve en yüksek taban puanları aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. DGS uzay mühendisliği taban puanları 2020 listesini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

DGS UZAY MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Uzay Mühendisliği (İngilizce) SAY 3 3 319,18169 326,71584

Dikey geçiş sınavına dair her şey ve uzay mühendisliği bölümüne dair merak ettikleriniz için forum sayfalarımızı ziyaret edebilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçerikte yer alanlar ile uzay mühendisliği DGS 2020 taban puanları tablosu ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki bilgilerden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.