kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tıp Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Üniversitelerin Tıp Mühendisliği bölümü 2020 taban puanları kaçtır? Tıp Mühendisliği bölümünde en düşük puan kalan üniversite hangisidir? Tıp Mühendisliği bölümünün başarı sıralaması kaçta kalmıştır? ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan resmi verilere göre bölümün taban puanları kaç puanda kalmıştır? 2020 YKS’ye hazırlanan arkadaşlarımız için bu soruların cevabı yazımız içerisindedir.

Tıp Mühendisliği bölümüne ait 2020 taban puanlarını inceleyerek, bu bölümü kaç net yaparak kazanabileceğinizi hesaplayabilirsiniz. 2019 üniversite yerleştirme işlemleri devam ederken, 2020 YKS hazırlık süreci de başladı. Bu zorlu dönemin başında olan adaylar için doğru planlama yapmak çok önemlidir. Bu planı hazırlayabilmek için de kazanılmak istenilen bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamalarını bilmek gerekir. Biz de sınava hazırlanan arkadaşlarımız için 2020 YKS sürecini kolaylaştırmak adına Tıp Mühendisliği bölümü 2020 taban puanları yazısını kaleme aldık.

TIP MÜHENDİSLİĞİ TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI 2020

2020 YKS sonuçlarına göre Tıp Mühendisliği bölümüne ait en küçük taban puan 263,030 puanda kalırken, bölümün en büyük taban puanı ise 439,041 puanda kalmıştır. Tablomuz içerisinde bütün üniversitelerin bahse konu bölüme ait taban puanlarını görebilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm sorularınızı forum sayfalarımız üzerinden bizlere sorabilirsiniz.

► Forum sayfamız için LİNKİ tıklayınız.

TIP MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ   Tıp Mühendisliği    Burslu 36.999 439,04158
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ   Tıp Mühendisliği    Ücretsiz 139.014 328,48868
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ   Tıp Mühendisliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ   Tıp Mühendisliği    %50 İndirimli Dolmadı Dolmadı

ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan taban puanlara göz attığımızda başarı sıralamalarının henüz açıklanmadığı görülecektir. Tahmini verilerle sizleri yanıltmak istemediğimiz için Tıp Mühendisliği bölümüne ait üniversite başarı sıralamalarını resmi kanallardan açıklanana kadar beklediğimizi belirtmek isteriz. Resmi verilerin açıklanmasıyla birlikte biz de bu tablolar altında başarı sıralamalarına yer vereceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.