kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

FLO Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

FLO Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? FLO nedir? Ne demek? FLO çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? FLO iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? İşte FLO kasiyer, mağaza müdürü, personel ücretleri…

A+
A-

Türkiye’de ayakkabı alışverişinin payı tüketimdeki payını her geçen gün artırmaktadır. Bu noktada müşterilere ve tüketicilere ayakkabı sunan mağazaların önemi artmaktadır. İnsanlar farklı markaları aynı mağaza içerisinde görmek, karşılaştırmak istemektedir. İşte tam da bu noktada “FLO” mağazaları öne çıkmaktadır. Sahip olduğu mağazalarda onlarca farklı markaya reyon ayırarak müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde ve şehrinde mağazası bulunan FLO markasına müşteriler yoğun ilgi göstermektedir. Müşterilerin FLO mağazalarına ilgisi arttıkça mağazaların sayısı artmakta ve personel ihtiyacı da çoğalmaktadır. FLO mağazaları ülkede istihdamı olumlu yönde etkilemektedir. Pek çok kişi bu marka altında çalışmak istemektedir. Bu nedenle firma hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Peki FLO nedir? Ne demek? FLO çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? FLO personel maaşları 2023 ne kadar? FLO iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? FLO personelleri 2023 yılında ne kadar maaş, ücret, aylık alırlar?

Florence Nightingale Kimdir? Florence Nightingale Sözleri ve Hayatı

FLO Nedir? Ne Demek?

FLO, Türkiye’nin en büyük giyim perakendecilik firmalarından biridir. Ayakkabı konusunda pazar hakimiyeti sağlamış olan firma 1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından kurulmuştur. Başarılı bir girişimcilik örneği olan Firma küçük bir işletmeden büyük bir firmaya dönüşmüştür. FLO firması 10 bine yakın personeli istihdam etmektedir. Ayrıca dolaylı yollardan 30 bin civarında personele iş fırsatı oluşturmaktadır. Firma 1 yılda 4 milyona yakın çift ayakkabı üretmektedir. Firmanın yıllık satış rakamları ise 60 milyon çift ayakkabıya yaklaşmaktadır. Firma ülke içinde 500 civarında mağazaya yurt dışında ise 14 ülkede 80’e yakın mağazaya sahiptir. Firma bünyesinde Mercedes, Kinetix, Polaris, Lumberjack, Butigo gibi ayakkabı markaları bulunmaktadır.

<div></div>

FLO Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Makul fiyata ayakkabı almak isteyenlerin adresi haline gelen FLO müşterilerin yüzünü güldürmektedir. Piyasa ortalamasının altında ayakkabı satarak pazar hakimiyeti sağlayan firma şubeleri her gün binlerce müşterinin akınına uğramaktadır. Bu nedenle firmada çalışan personeller gün içerisinde başlarını kaşıyacak zaman bulamamaktadırlar. Firmada günlük çalışma süresi ortalama 9 saattir. Bu sürenin içerisinde sigara, tuvalet, yemek ve çay molası gibi ihtiyaç molaları da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün haftalık izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 gün yıllık izin hakkına sahip olurlar. Personellerin kullandıkları 1 günlük haftalık izin ve yıllk izin süreleri mağazanın yoğunluğuna göre mağaza müdürü tarafından belirlenir. Ayrıca resmi tatillerde çalışan personeller ek mesai ücreti alırlar. FLO mağazaları işlek caddelerde veya AVM’lerde faaliyet göstermektedir. Bu nedenle mağazalarda yoğunluk oldukça fazladır. Personeller mağazanın temizliği, düzeni ve güvenliği ile ilgilendikleri için zorlu bir çalışma temposu içerisinde çalışırlar.

FLO Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Çoğu firma gibi FLO firmasının uyguladığı maaş politikasının merkezinde asgari ücret bulunmaktadır. Firma bünyesinde çalışan kasiyer, reyon görevlisi gibi personeller de bu doğrultuda ücret alırlar. FLO personelleri 2023 yılında en az 8506 TL civarında maaş alırlar. Deneyimi fazla, hizmet süresi fazla personellerin aldıkları maaşlar ise asgari ücretin üzerindedir. Deneyimli personellerin maaşları 9 bin 750 TL’ye kadar yükselebilmektedir. FLO mağaza müdürü maaşları ise 14 bin TL civarındadır. Firmadaki en önemli avantaj ise prim sistemidir. Belirlenen ciro ve satış hedeflerine ulaşan personellere prim ödenir. Bu durumda personellerin maaşları büyük oranda artmaktadır. Personeller maaşlarının yarısı kadar prim alabilirler. Personellere yemek kartı ile birlikte yemek ücreti de verilmektedir.

FLO İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu ise işe alım sürecidir. Firma ülkenin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet göstermektedir. Her yıl yakaladığı büyüme başarısını sürdürmek için personel alımı yapmaktadır. Bu nedenle firma personel alımı yapmaya her yıl devam edecektir. Firmada çalışmak isteyenlerin firmanın resmi internet sitesine girmeleri, kariyer veya insan kaynakları bölümü üzerinden iş başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden de firmanın iş ilanları yayınlanmaktadır. Bu ilanlara başvuru yapan adaylara insan kaynakları bölümü geri dönüş yapacaktır. Adaylar çağrıldıkları mülakatlarda bekleneni verirlerse işe alım süreci başarıyla sonuçlanacaktır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

FLO personel indirimi hangi günler?

FLO personeline , pazartesi ve perşembe günleri yüzde 20 indirim var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.