kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2019 YDS/1 Sonuçları Açıklandı

2019 YDS/1 Sonuçları Açıklandı. 24 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yılın ilk Yabancı Dil Sınavı olan YDS/1 sonuçları 19 Nisan 2019 tarihi itibariyle açıklandı. Peki adaylar sonuçlarını nasıl öğrenecek?

A+
A-

Yabancı Dil Sınavı kişinin resmi olarak İngilizce bilgisini ölçen bir sınavdır. Ülkemizde İngilizce denildiğinde akıllara YDS gelmektedir. Türkiye’de her yıl farklı tarihlerde Yabancı Dil sınavı gerçekleştirilmektedir. 2019 yılında da yılın ilk YDS sınavı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 2019 YDS/1 24 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Sınavın ne zaman açıklanacağı ise merak konusuydu.

25 farklı dilde 24 Mart 2019 tarihinde uygulanan YDS sonuçları açıklandı. Sınavla ilgili analizler yapıldı ve cevap anahtarları kontrol edildi. Sınava yönelik yapılan itirazlar titizlikle incelendi. Bu kapsamda itirazlar sonucunda Fransızca testinde 24 numaralı sorunun cevabı olan D seçeneği A olarak ve 30. sorunun E olan cevabı A olarak düzeltildi. Bu değişiklikler sonrasında ise tüm adayların sınav sonuçları açıklandı.

2019 YDS Sınav Sonuçları Açıklandı

19 Nisan 2019 tarihi itibariyle YDS/1 sınav sonuçları adayların erişimine açıldı. YDS’ye giren adaylar 19 Nisan tarihinde sabah saat 10.00’dan itibaren sonuçlarını öğrenebildi. ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden giriş yapan adaylar T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM aday şifreleri ile sonuçlarını öğrendi. Kamu Haber

YDS Sınav Sonuç Sorgulama 2019

2019 yılının ilk Yabancı Dil Sınavı olan YDS/1 sonuçları açıklandı. Sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların önünde ise tek bir seçenek bulunuyor. YDS’ye giren adayalrın Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) resmi internet sitesi olan sonuc.osym.gov.tr adresine girmeleri gerekiyor. Ardından açılan ekranda T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM aday şifrelerini girmeleri gerekiyor. Daha sonra adaylar açılan ekrandan YDS sonuçlarını rahatlıkla öğrenebiliyor.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

osym yds

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.