kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 İlkokul, Ortaokul ve Liseler Ne Zaman Açılacak?

2021 İlkokul, Ortaokul ve Liseler Ne Zaman Açılacak? 2021 Okullar Ne Zaman Açılacak? 2021 Yılında İkinci Dönemde Yüz Yüze Eğitim Başlayacak Mı?

A+
A-

Türkiye milyonlarca kişi okullarda eğitimin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Yeni tip Koronavirüs salgını (COVİD-19) gölgesinde geçen yaklaşık 1 yılın ardından dünyada aşılama çalışmaları başladı. Ancak hala her bireyin aşıya erişimi yok. Bu nedenle virüse karşı insanlığın galip çıkıp çıkmayacağı şüpheli. Ancak hayat devam etmek zorunda. Özellikle de eğitim faaliyetlerinin aksamaması lazım. Peki Türkiye’de okullar ne zaman açılacak 2021? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Okulların açılmasıyla ilgili tarihler konuşuluyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’ta bu konuda bazı açıklamalarda bulundu. Özellikle de Bakan Selçuk’un açıklaması sonrasında milyonlarca öğretmen, öğrenci ve veli ilkokul, ortaokul ve liselerin açılacağı tarihleri araştırmaya başladı.

2021 Okullar Ne Zaman Açılacak?

1 Mart 2020 tarihinde Pazartesi günü ilkokulların tüm sınıf düzeyleri açılmış olacak. İlkokul öğrencileri bu kapsamda eğitimlerine haftanın iki günü devam edebilecek.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencileri için de okulların 1 Mart’ta kapılarını açacağını söyledi. Öğrencilerin verimli olacak şekilde sınavlara hazırlanması ve öğretmenleri ile birlikte olmasının önemine dikkat çekti. Bu nedenle bu öğrencilerinde eğitimlerine 1 Mart 2020 pazartesi günü tam zamanlı şekilde başlayacağını ve Bilim Kurulu tarafından belirlenen şartlarda sınıflardaki yerlerini alabileceğini kaydetti. Ayrıca köy okullarının ne zaman açılacağı da belli oldu. Türkiye’de köy okulları 15 Şubat tarihinde açılacak. kamu haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.