kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er alım ilanı yayımlandı. 2021 Sözleşmeli Er başvuru şartları neler? Kimler başvurabilir? Başvuru ne zaman?

A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2021 yılı Sözleşmeli Er Alımı ilan ve kılavuzu yayımlandı. Buna göre Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı başvuruları nasıl gerçekleştirilecek? Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı başvuru şartları neler? Kimler Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuru yapabilir? Detaylar haberimizde.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına Başvurabilir?

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Buna göre Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuru yapmak isteyen adayların en az İlköğretim düzeyinde mezuniyetinin bulunması şarttır. Bununla birlikte Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuru yapacak olan adayların askerliklerini er ya da erbaş olarak yapmış olmaları durumunda alımın yapılacağı senenin 1 Ocak günü itibariyle yirmi beş yaşlarını tamamlamamış olmaları askerliklerini tamamlamamış olmaları durumunda ise 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle yirmi yaşlarından gün almış olmaları, yirmi beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Türk vatandaşı olmaları, askeri okullardan herhangi bir nedenle ilişiklerinin kesilmemiş olması, yine Türk Silahlı Kuvvetleri’nden herhangi bir nedenle ilişiklerinin kesilmemiş olması, kanuni haklarını kullanmaktan herhangi bir şekilde ve herhangi bir sebeple mahrum bırakılmamış olmaları, devlete karşı suçlardan, yüz kızartıcı suçlardan herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları ve Kılavuzda detaylıca belirtilmiş diğer suçlardan hüküm giymemiş olmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuruda bulunacak olan adayların erkek olmaları zorunludur. Kadın adaylar için Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuru yapmak söz konusu değildir. kamu haber

msb

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular kılavuzun yayım tarihi olan 21 Aralık 2020 tarihi itibariyle başlamıştır.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar sürecin tamamını elektronik ortamda yürüteceklerdir. Adayların Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı için elden götürecekleri belgeler, posta yolu ile yapacakları müracaatlar herhangi bir şekilde kabul edilmeyecektir.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı Nasıl Gerçekleştirilecektir?

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı birden fazla aşama ile yapılacaktır. Bu aşamalarda adaylardan yeterli görülenler Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı kapsamında istihdam edilecektir. Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımına başvurudan sonra adaylar fiziki olarak değerlendirilecek, fiziki yeterlilik testine tabi tutulacak, mülakata alınacak ve son olarak sağlık raporları ile güvenlik soruşturmaları gerçekleştirilecektir.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı Kaç Kişilik Olacaktır?

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımıın kaç kişilik olacağına dair Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir bilgi verilmemiştir. 2021 yılı için ihtiyaç duyulan ve belirlenmiş kontenjan kadar alım yapılacağı kılavuzda yer almıştır.

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımınıın tüm aşamalarını ayrıntılı bir şekilde incelemek, sınav aşamalarına dair detayları görmek ve kılavuz ekinde yer alan evrakı edinmek adına KILAVUZUN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Milli Savunma Bakanlığı 2021 Sözleşmeli Er Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla sürece dair konuşmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.