kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru İKM Alım İlanı 2021

Adalet Bakanlığı tarafından 2021 yılı infaz koruma memuru alım ilanı yayımlandı. İlana göre 2021 İKM alımı kaç kişi? Başvuru şartları neler? Haberimizde.

Adalet Bakanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere İnfaz Koruma Memuru İKM alım ilanı yayımlandı. 2021 yılı Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı başvuru şartları neler? Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımının tüm detaylarına haberimizde ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı için adaylar başvurularını  23 Şubat 2021 tarihinden 12 Mart 2021  tarihine kadar Adalet Bakanlığı e-Devlet elektronik ekranı üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuruda bulunan adayların başvuru şartlarının tamamını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımın başvuruda bulunacak olan adayların başvuru dönemi itibariyle Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından herhangi bir biçime mahrum bırakılmamış olmaları, Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca kasıtlı suçlardan bir sene ve daha uzun, devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlardan ise hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan erkek olanların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuru yapacak olan adayların güvenlik soruşturmalarının olumlu neticelenmesi, başvuruda kullanılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı tarihi itibariyle on sekiz yaşlarını tamamlamış, otuz yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı İçin Adayların bazı özel şartları da sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru puanlarına göre yapıalcak sıralamaya göre mesleğe alınacağı ilan edilen personel sayısının en fazla üç katı kadar arasında yer alıyor olmaları gerekmektedir. Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı bu üç kat adayın katıalcağı sözlü mülakatlar ile gerçekleştirilecektir.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına Hangi KPSS Puanıyla Başvuru Yapılacak?

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 senesinde düzenlenen 2020 KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden, 2020 KPSS Ön Lisans sınavında KPSS P93 puan türünden, 2020 KPSS Ortaöğretim oturumunda ise KPSS P94 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

adalet bakanligi eski bina 1

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı toplam 4918 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımı Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuruda bulunacak olan adayların boy ve kilo şartlarını da sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına başvuruda bulunacak olan erkek adayların en az 1,70 m, boyunda, boy – kilo farkının -17, +13 arasında olması gerekmektedir. Kadın adayların ise en az 1,60 m boyunda olmaları ve aynı boy – kilo endeksi şartını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımının tüm detaylarını görmek adına İLANIN TAM METNİNİ İncelemek için Tıklayınız!

Adalet Bakanlığı 2021 İnfaz Koruma Memuru İKM Alımına dair sorularınızı sormak, diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.