kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı 2020

Ahiler Kalkınma Ajansı 2020 yılı personel alım ilanı başvuru şartları nelerdir? 2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman? Alım kaç kişilik? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı ilanı yayımlandı.2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Adaylar 2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruları ne zaman yapacaklar? 2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve şartları sağlayarak alıma başvuru hakkı bulunan adaylar başvurularını 2 Kasım 2020 tarihinden 13 Kasım 2020 tarihine kadar Sanayi Bakanlığı’nın personel alımı başvuru ekranından yararlanarak gerçekleştirebilirler.

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına Başvurup Sınava Girmeye Hak Kazanan Adaylar Ne Zaman İlan Edilecek?

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuru süresi içerisinde başvuruda bulunan ve şartları sağladığı tespit edilen adaylardan kimlerin 2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı sınavına katılma hakkı elde ettiğine dair duyuru 23 Kasım 2020 tarihinde yapılacaktır.

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylardan başvuru yapma hakkına sahip olanların belirlenebilmesi için konulmuş olan şartların başında Türk vatandaşı olmak geliyor. Bununla birlikte adayların kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, devlete karşı suçlardan mahkumiyetinin olmaması, yüz kızartıcı suçlardan mahkumiyetlerinin olmaması, 2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuru dönemi itibariyle adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları gerekmektedir.

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına Başvuruda Hangi Kadro İçin Hangi Özel Başvuru Şartları Vardır?

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı için yukarıda belirlenmiş genel şartların yanında adayların unvanlara özgü bazı özel şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu şartlar Uzmanlık, destek personeli ve hukuk müşavirliği için Ajans tarafından ayrı ayrı belirlenmiştir. 2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı özel başvuru şartlarını, adayların başvuruda bulunabilecekleri unvanların kaçar kişilik alımı olacağını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alınacak Aday Sayısı Alım Yapılacak Unvan Başvuru Mezuniyet Şartı KPSS Puan Türleri
2 kişi Uzman Personel Ekonomi ve Finans
Ekonomi
İktisat
İşletme
Maliye
Muhasebe ve Finans Yönetimi
Çalışma Eko. ve End. İlişk.
KPSS P14
KPSS P19
KPSS P24
KPSS P29
KPSS P39
KPSS P44
1 kişi Destek Personeli Muhasebe
Maliye
KPSS P3
1 kişi Hukuk Müşaviri

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Uzman personel kadrosu için KPSS puan türlerinin en az 80 puan, destek personeli kadrosu içinse KPSS puanlarının en az 60 puan olması gerekmektedir. Adayların Uzman personel ve Hukuk müşavirliği kadrolarına başvuruda bulunabilmeleri için ayrıca ÖSYM’nin yaptığı YDS’den en az C düzeyine sahip olmaları şarttır.

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımına dair tüm ayrıntıları görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alımı sürecini takip etmek ve alıma başvurmayı planlayan diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilmek adına FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.