kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Akdeniz Üniversitesi 82 Kişi Personel Alım İlanı 2020

Akdeniz Üniversitesi 2020 yılı için 82 personel alımı yapacağını duyurdu. 2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı ne zaman gerçekleştirilecek? 2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? 2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı hangi statü için gerçekleştirilecek? 2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Türk Vatandaşlığında olması, kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, herhangi bir sosyal güvenlik statüsünden dolayı uzun vadeli sigorta kollarından kaynaklanan bir aylık almıyor olması, devlete karşı suçlardan veyahut da yüz kızartıcı suçlardan mahkumiyetlerinin bulunmaması, kasti suçlardan 1 yıldan uzun bir cezalarının olmaması, herhangi bir kamu kurumu görevinden ihraç edilmemiş olmaları ve askerlik ile ilişiksiz olmaları gerekmektedir.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı için başvuru yapacak adayların, başvuru yapacakları kadrolara göre değişecek olan bazı özel başvuru koşullarını da taşıyor olmaları lazımdır. Bu şartlara aşağıda bizatihi değineceğiz.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sistemi üzerinden 29 Haziran 2020 tarihinden 3 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik?

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı kapsamında toplam 82 kişi istihdam edilecek. İstihdam edilecek olan personelin statüsü ise sürekli işçi statüsü olacak. Bu 82 kişinin kadrolara göre dağılımı ile kadrolara göre değişen özel başvuru şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Kadro Alım Sayısı Özel Başvuru Şartları
Güvenlik Görevlisi  20 kişi Başvurunun son günü itibariyle en az 6 ay geçerliliği olan güvenlik kimlik kartına sahip

İç ve dış mekanda, vardiyalı biçimde çalışmaya uygun

Görevini yapmaya müsait olduğuna dair heyet raporu sahibi

Temizlik Görevlisi 25 kişi İç ve dış mekanda, vardiyalı biçimde çalışmaya uygun

Görevini yapmaya müsait olduğuna dair heyet raporu sahibi

Hasta Bakım ve Temizliği Hizmetlisi 37 kişi Liselerin ilanın tam metninde yer alan ilgili alanlarından mezun

Görevini yapmaya müsait olduğuna dair heyet raporu sahibi

TOPLAM 82 kişi

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Antalya İli, merkez ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Bu ilçeler, Kepez, Muratpaşa, Döşemealtı, Konyaaltı ve Aksu ilçeleridir.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı 10 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek noter nezaretindeki kura ve ardından gerçekleştirilecek sözlü mülakatlar ile tamamlanacak.

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımına dair tüm bilgilere ve tüm başvuru koşullarına İLANIN TAM METNİNDE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 Akdeniz Üniversitesi Personel Alımı sürecini izlemek ve aklınıza takılan hususları sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.