kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartlarını, alım sayısı ve diğer detaylar haberimizde.

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre 2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? 2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı ile kaç kişi hangi kadrolara alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle Türk vatandaşlığında olmaları, kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum durumda bırakılmış olmamaları, Türk Ceza mevzuatı hükümleri uyarınca kasıtlı sayılan suçlardan bir sene ve daha uzun süreli, devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı sayılan suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları, 2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında alım yapılacak kadrolardaki görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir bedensel engellerinin ya da akıl rahatsızlıklarının olmaması ve başvuru için belirlenmiş özel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Bununla birlikte 2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Gerçekleştirilecektir?

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvurularını 8 Mart 2021 tarihinden 12 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar 2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurularını elden başvuru evrakını teslim ederek gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına elektronik posta ya da normal posta yolu ile yapılacak başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.

pendik bina

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak? Başvuru Özel Koşulları Nelerdir?

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 20 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecektir. Adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar, alım sayısı ve başvuru mezuniyet şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Alım Sayısı Mezuniyet
Zabıta Memurluğu 10 kişi Herhangi bir liseden mezun durumda olmak
Zabıta Memurluğu 5 kişi Yerel Yön.
Mahalli İd.
Mahalli İd. (Zabıta)
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
İletişim ve Halkla İlişkiler
Adalet ön lisans bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak
Zabıta Memurluğu 5 kişi BESYO, Beden Eğit. ve Spor Öğr.
İşletme
Kamu Yön.
SBKY
İktisat
Yerel Yön.
Halkla İlişkiler /ve tanıtım/ve Reklamcılık
Reklamcılık ve Halk. İlş. bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan lise düzeyinde mezun olanların 2020 KPSS Ortaöğretim sınavında KPSS P94 puan türünden, Ön Lisans mezunu olanların 2020 KPSS Ön Lisans sınavında KPSS P93 puan türünden, Lisans mezunu olanların ise 2020 KPSS Lisans sınavında KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapan adayların sahip olmaları gereken özel başvuru şartlarını ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapan adaylar kendi başvuru alanlarındaki adaylar ile değerlendirilmek üzere sıralanacak ve mesleklere alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer almaları durumunda Pendik Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan sözlü ve tatbiki sınava katılma hakkı elde edeceklerdir.

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm ayrıntılarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve sınava yönelik olarak diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.