kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Anestezi Teknikeri KPSS 2020/5 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Anestezi teknikeri 2020/5 atama puanları içindeki en büyük ve en küçük puanlar kaçta kalmıştır, anestezi teknikeri mesleği için 2020/5 atamalarında kaç kadro bulunmaktaydı, KPSS 2020/5 anestezi teknikeri atama taban puanları nasıldır sorularının cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

KPSS aracılığıyla memur olmak isteyen adaylar sınava girerler ve puan alırlar. Aldıkları puanlar ile ya açıktan atamalara başvuru yapabilirler ya da merkezi atamalar ile atanma şansı elde ederler. MEB, Sağlık Bakanlığı ve bu tip birkaç kurum daha genellikle merkezi atama yöntemini kullanmaktadırlar. 2020/5 ataması bir sağlık bakanlığı atamasıdır ve biz adaylara sonraki atamalarda fikir vermesi maksadıyla bu atamalarda yerleşen adayların atama puanları listeleri yayımlıyoruz. Bu yazımızda anestezi teknikeri 2020/5 KPSS atama taban puanları listesine ulaşabileceksiniz.

KPSS 2020/5 ANESTEZİ TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI

Anestezi teknikeri mesleğine 2020/5 atamalarında yerleşen adaylar için en düşük puan ile yerleşen aday İstanbul iline 81,960 puan ile yerleşmiştir. Yine 2020/5 atamalarında anestezi teknikeri mesleğine atanan en büyük puanlı aday 87,851 puan ile Adana iline yerleşmiştir.

Anestezi teknikeri için 2020/5 KPSS sağlık bakanlığı atamalarında 630 kontenjan bulunuyordu.

Sağlık bakanlığı anestezi teknikeri KPSS 2020/5 atama taban puanları listesine ait görsel

kpss 2020 5 anestezi teknikeri atama taban puanlari 1

kpss anestezi teknikeri 2020 5 atama puanlari

Memur olmak ve bu sürece dair her şey hakkında fikir almak için forum sayfalarımızı ziyaret ederek deneyimli yöneticilerimizden bilgi alabilirsiniz. Forum sayfalarımıza erişmek için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yazımız içinde yer alan anestezi teknikeri 2020/5 atama taban puanları ve bilgiler ÖSYM’nin resmi sitesindeki bilgilerden derlenmiş ve hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu değişiklikleri gözden kaçırmamanız için ÖSYM’nin resmi kaynaklarını takip etmenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar

  1. bir dost Avatar bir dost dedi ki:

    daha yüksekten almalılar bence çok düşükten almışlar