kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Arby’s Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Arbys Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Arbys nedir? Ne demek? Kimin? Arbys çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Arbys personelleri ne kadar maaş alır? İş başvurusu, iş ilanları ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de birbirinden büyük ve ünlü gıda perakendecisi faaliyet göstermektedir. Dominos Pizza, Burger King, KFC gibi pek çok firma sektörde birbiriyle yarışmaktadır. O firmalardan biri de “Arby’s” firmasıdır. Yabancı sermayeli firmaların başında Arby’s gelmektedir. Ülkenin en eski yabancı sermayeli firmalarından biri olan Arby’s firmasını ülkede onlarca şubesi bulunmaktadır. Bu şubeler her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Bu kapsamda bu mağazalarda da yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Bu nedenle firmayla ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Özellikle de rakip firmada çalışan personeller, işsizler, sektör değiştirmeye çalışanlar ve öğrenciler firmanın çalışma şartlarını araştırmaktadır. Peki Arby’s nedir? Ne demek? Kimin? Arby’s çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Arby’s personel maaşları 2023 ne kadar? Arby’s iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

Sbarro Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Arby’s Nedir? Ne Demek? Kimin?

Ülkede 20 yıldan fazla geçmişi olan firmayla ilgili biraz bilgi verelim. 1996 yılında Türkiye pazarında faaliyetlerine başlayan Arby’s ilk olarak 50’ye yakın şube açtı. Burger King ve McDonalds’ın aksine ürünlerine daha fazla önem veren firma şube sayısı olarak ise bu firmalarla yarışmamayı seçti. Firmanın şu anda ülke çapında 80 civarında şube sayısına ulaşmıştır. Kaliteli ürünleri ile faaliyetlerini sürdüren firma TAB Gıda ortaklığı ile Türk pazarında çalışmaktadır. Yüzlerce lezzetli ürünü yüzlerce personeli ile binlerce müşteriye sunan firmanın ülke çapında şube sayısını artırması beklenmektedir.

<div></div>

Arby’s Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firmayla ilgili en çok merak edilen konuların başında çalışma şartları ve saatleri gelmektedir. Firmada belirlenen günlük çalışma süresi 8 saattir. Bu sürenin içerisine çay molası, sigara molası, yemek molası ve ihtiyaç molası gibi süreler de dahildir. Ancak yoğunluğa bağlı olarak personellerin 9 saat civarında çalıştığı da bilinmektedir. Ayrıca personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin yaparlar. 1 senelik çalışma süresini dolduran personeler 14+2 günlük yıllık izin hakkının sahibi olabilirler. Firmada genellikle üniversite öğrencileri çalışmaktadır. Bu nedenle firma sık sık personel alımı yapmaktadır. Bu durum firmada süreklilik gösteren personellerin avantajınadır. Çünkü o personeller kısa sürede yükselebilirler.

<div></div>

Arby’s Personel Maaşları 2023 

Firma bünyesinde en merak edilen konu ise şüphesiz maaş konusu gelmektedir. Firmadaki personellerin ne kadar maaş aldığı sürekli araştırılmaktadır. Ülkenin dört bir yanında şubesi bulunan firmada farklı kadrolarda yüzlerce personel bulunmaktadır. Bu personeller unvanlarına, deneyimlerine göre farklı miktarlarda maaş almaktadırlar. Örneğin firmada işe başlayan ilk kişi ekip üyesi olarak unvansız ve rütbesiz göreve başlar. Bu personeller asgari ücret tutarında yani 8506 TL civarında maaş almaktadır. Firmadaki diğer bir pozisyon olan servis uzmanı olarak çalışan personeller ise asgari ücretin biraz daha üstüne maaş alırlar. Firmada yeni işe başlayan kişiler 3 ay sonra sınava girerek servis uzmanı olabilirler. Servis uzmanı maaşı 2023 9 bin 250 TL civarındadır. Firmadaki en önemli personellerden biri de “supervisor” olarak çalışan kişilerdir. Firmada 6. ayında sınava giren kişiler başarılı olursa bu rütbeye yükselebilirler. Supervisor firmada söz sahibi olan personellerdir. Bu personeller 13 bin TL Civarında maaş almaktadır. Firmada son olarak vardiya müdürü olarak görev yapabilmek mümkündür. Vardiya müdürü maaşı 2023 14-15 bin TL civarında maaş almaktadır. Vardiya müdürü olmak için firmada 1 yılınızı doldurmak ve gireceğiniz sınavda başarılı olmak zorundasınız.

<div></div>

Arby’s İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Firma Türkiye’nin dört bir yanında şubeleriyle faaliyet göstermektedir. 80 civarındaki şubede her gün binlerce kişi karnını doyurmaktadır. Yine 80 civarındaki şubede yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Firma ülkede istihdamı desteklemektedir. Bu kapsamda firmada çalışmak isteyen yüzlerce üniversite öğrencisi, işsiz kişi bulunmaktadır. Bu kişiler firmada çalışmak için öncelikle iş başvurusu yapmalıdır. Bu kapsamda firmanın internet sitesi olan arbys . com . tr adresine girerek insan kaynakları bölümüne girmelidir. Açılan sayfada “iş başvuru formu için tıklayınız” butonuna tıklayarak iş başvurusunda bulunulabilir. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden de firmanın iş ilanları takip edilebilir. Daha sonra başvurunuz insan kaynakları tarafından değerlendirilir ve gerekli görülürse mülakata çağrılırsınız. Bu noktadan sonra mülakatı başarılı bulunanlar işe alınabilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Özsüt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Arbys hangi etten yapılır?

TAB Gıda restoranlarında tüketiciye sunulan tüm et ürünlerinde dana eti ve tavuk eti kullanılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.