kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sbarro Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Sbarro Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Sbarro nedir? Ne demek? Sbarroda hangi yemekler var? Sbarro çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Sbarro personel maaşları 2023 ne kadar? Sbarro iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Pizza yemeyi sever misiniz? Hayatın en lezzetli yanı bir pizza dilimi mi diyorsunuz? O halde bu yazıyı okurken ağzınızın suyu akabilir. Çünkü bu makalemizin konusu Türkiye’de faaliyet gösteren bir pizza deviyle yani “Sbarro” ile alakalı. Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerinden ve en büyük pizza sağlayıcılarından biri Sbarro firmasıdır. Firma Türkiye’nin dört bir yanında şube açarak faaliyet göstermektedir. Her gün binlerce müşterinin uğradığı ve karnını doyurduğu firma şubelerinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Şube sayısının fazla olması, her yıl sürdürdüğü büyüme ve pek çok nedenle firmada çalışmak isteyen binlerce kişi bulunmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi firmayla ilgili araştırma yapmaktadır. Firmanın maaş politikası, çalışma şartları, iş ilanlarıyla ilgili sorular sorulmaktadır. Peki Sbarro nedir? Ne demek? Sbarro çalışma şartları ve çalışma saatleri nasıl? Sbarro personel maaşları 2023 ne kadar? Sbarro ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

Dominos Pizza Personel Maaşları

Sbarro Nedir? Ne Demek?

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren pizza devi Sbarro en sevilen gıda perakendecilerinden biridir. Farklı tatta ve lezzette pizzaları ile binlerce kişiye hizmet veren firmanın 30 civarında şehirde 80 şubesi bulunmaktadır. Türkiye’ye pizzayı sevdiren ve lezzetli dilimleri ile sevdirmeye devam eden firma büyümesini sürdürmektedir. Ancak firmanın tek lezzeti pizza değildir. Firmada lezzetli pizzalar, makarnalar, salatalar, fırın patates, sote sebzeler, wrapler, çorbalar ve tatlılar, kızartmalar, aperatifler müşterilere sunulmaktadır. Firmanın şubeleri genellikle havaalanlarında, garlarda, AVM’lerde faaliyet göstermektedir. Firmada yüzlerce personel istihdam edilmekedir. Yılın her döneminde firma iş ilanları yayınlamakta ve personel alımını da sürdürmektedir.

<div></div>

Sbarro Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Ülkenin en yoğun noktalarında firmanın şubeleri faaliyet göstermektedir. Ülkenin en sevilen fast food firmalarından olan Sbarro mağazaları her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Firma müşterilerine verdiği kaliteli hizmeti sürdürmek ve büyüme oranlarını devam ettirebilmek için personel alımını sürdürmektedir. Bu nedenle firmada çalışmak isteyenler firmanın çalışma şartlarıyla ilgili sorular sormaktadır. Sbarro da günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Bu 8 saat içerisinde çay molası, yemek molası, tuvalet molası gibi ihtiyaç molası bulunmaktadır. Personeller gün içerisinde oldukça yoğun saatlerle karşı karşıya gelebilir. Bu nedenle sabah erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar faaliyet gösteren şubelerde vardiya sistemi ile personeller çalışır. Vardiya saatlerine mağaza müdürü karar verir. Mağazalarda 2-3 vardiya bulunabilir. Ayrıca personel ihtiyacı, yoğunluğa bağlı olarak personeller fazla çalışabilir. Personeller haftada 6 gün çalışırken 1 gün haftalık izin yaparlar. Ayrıca 1 yılını dolduran personellere 14+2 gün yıllık izin verilir.

<div></div>

Sbarro Personel Maaşları 2023

Sbarro firmasının maaş politikası çok merak edilmektedir. Firma bünyesinde farklı kadrolarda yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Bu personeller unvanlarına göre farklı miktarlarda maaş almaktadır. Şirket de çalışanlarına unvanlarına, deneyimlerine göre personellerine ücret verir. Bu kapsamda firmada yeni işe başlayan deneyimsiz personeller ekip üyesi olarak görev yapar. Bu personeller 2023 yılında asgari ücret tutarında yani 8506 TL civarında maaş alır. Firmada 3. ayını dolduran ekip üyesi sınava girerek servis uzmanı olabilir. Gramaj, hamburgerler, hizmet gibi konularda sınavda başarılı olan adaylar servis uzmanı olur ve maaşları 9 bin 250 TL’ye yükselebilir. Daha sonra firmada 6 ayını dolduran kişiler supervisor olmak için sınava girerler. Sınavda başarılı olanlar supervisor olur. Böylece firmayı denetleyebilir, şube sorumlusu haline gelebilirsiniz. Bu durumda maaşınız 13-14 bin TL’ye yükselir. Firmada son olarak vardiya müdürü olabilirsiniz. 1 yıllık deneyim sonunda girdiğiniz sınavda başarılı olursanız maaşınız %100’e yakın artabilir. Bu durumda maaşınız 14-15 milyar olabilir.

<div></div>

Sbarro İş İlanları, İş İlanları ve Personel Alımı 2023

Firma bünyesinde çalışmak için iş ilanlarını takip etmeli ve iş ilanlarına başvuru yapmalısınız. Bunun için takip edilecek birkaç farklı yol bulunmaktadır. Öncelikle firmada işe girmek oldukça kolaydır. Özellikle de yaz aylarında iş ilanlarının sayısı artmakta personel alımı sık sık yapılmaktadır. Çünkü firma bünyesinde genellikle üniversite öğrencileri çalışmaktadır. Firmada çalışmak isteyenlerin başvurabileceği 3 farklı başvru yolu bulunur. Öncelikle başvuru yapacağınız şubeye gidip mağaza müdürü ile görüşebilirsiniz. Ve iş ilanlarıyla ilgilendiğinizi, çalışmak istediğinizi söyleyerek iş başvuru formu doldurabilirsiniz. İkinci yol olarak firmanın resmi internet sitesine girerek insan kaynakları bölümünden iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Son olarak da kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerinde iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınız incelendikten sonra mülakata çağrılacaksınız. Mülakatı başarılı geçen kişiler işe alınacaktır. İşe alınırken sizden bazı evraklar da istenir. Bunlar kimlik kartı fotokopisi, sağlık durumu, öğrenci, sabıka kaydı belgeleri, vesikalık fotoğraf gibi belgelerdir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Evde Lezzetli Ekmek Nasıl Yapılır? Nefis Klasik Somun ve Kepekli Ekmek Tarifleri

Sbarro pizza helal mi?

Et ürünlerimiz yerli üreticilerde helal sertifikalı etten üretilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.