kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Deri Konfeksiyon 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Deri Konfeksiyon bölümüne kaç bininci olarak yerleşebilirim? 2019 YKS Deri Konfeksiyon taban puanı kaçtı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

2019 YKS sürecindeki adayların sınavın ilk aşamasına katılarak elde etmiş oldukları 2019 TYT puanıyla yapmış oldukları tercih neticesinde yerleşmiş oldukları Deri Konfeksiyon bölümünün taban puan bilgisi, 2020 YKS'de de Deri Konfeksiyon bölümünü okumak isteyen adaylar için önemlidir. 

Deri Konfeksiyon 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

Ülkemizde Deri Konfeksiyon bölümü yalnızca Manisa’da kurulu bulunan Celal Bayar Üniversitesi’nin Salihli ilçesinde yer alan Meslek Yüksek Okulu’nda bulunmaktadır. Bu bölümü 2019 YKS tercihleri sonucunda tercih eden ve yerleşen adaylardan en yüksek puanlı olanının puanı; 225,66456, en düşük puanlı olanının puanı ise; 189,25751 idi.

DERİ KONFEKSİYON BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ   Deri Konfeksiyon Ücretsiz

2020 YKS’de Deri Konfeksiyon bölümünü tercih edecek olan adaylar ile sınava hazırlanan tüm adayları FORUM sayfamıza bekliyoruz!

2020 YKS’de adayların dikkate alacakları Deri Konfeksiyon taban puanları ve başarı sıralamalarından yalnızca taban puan istatistiği yayımlanmıştır. Başarı sıralamalarının da yayımlanmasından sonra yazımıza bu bilgiyi ilave edecek ve gerekli güncellemeleri yapacağız. 

*Yukarıda yer alan veriler, Deri Konfeksiyon 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.