kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Havacılık ve Uzay Mühendisliği 2017 2018 Taban Puanları

DGS havacılık ve uzay mühendisliği 2017 2018 taban puanları listesine göre taban puanlar kaçta kalmıştır, DGS ile havacılık ve uzay mühendisliği bölümünü kimler tercih edebilir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS havacılık ve uzay mühendisliği 2017 2018 taban puanları listesine göre taban puanlar kaçta kalmıştır, DGS ile havacılık ve uzay mühendisliği bölümünü kimler tercih edebilir, DGS havacılık ve uzay mühendisliği en düşük ve en yüksek kaç taban puanlarda kapatmıştır, bu taban puanlar hangi üniversitelere aittir, havacılık ve uzay mühendisliği bölümü DGS’nin hangi puan türü ile tercih edilebilmektedir sorularının cevaplarını yazımızda sizin için derledik.

Ön lisans programı mezunlarının girmeye hak kazandığı DGS lisans programlarına girmeyi sağlayan bir üniversite giriş sınavıdır. Bu sınava giren adaylar var olan üç farklı puan türünden puanlar alır ve bu puanlar aracılığıyla tercih yapabilirler. Bu tercihleri yaparken fikir oluşturması amacıyla bizler sizin için taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz. Taban Puanları

DGS HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ  2018 TABAN PUANLARI

DGS aracılığıyla havacılık ve uzay mühendisliğini tercih edecek bir adayın sayısal puan türünden yeterli puanı almış olması gerekmektedir. Ayrıca yine havacılık ve uzay mühendisliği bölümünü DGS puanıyla tercih edebilmesi için bir adayın ÖSYM’nin yayınladığı kılavuzda belirtilen 2yıllık bölümlerden birinden mezun olması gerekmektedir.

Havacılık ve uzay mühendisliğini DGS ile tercih etmede kullanılan en küçük taban puan 313,39163 ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne aittir. Buna yakın bir puan bölüme yerleşmenizi sağlayacaktır.

Türkiye’de bulunan vakıf ve devlet üniversitelerinin hepsini içeren DGS havacılık ve uzay mühendisliği 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki tablodadır.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Ankara) Havacılık ve Uzay Mühendisliği (İngilizce) 313,39163
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.